Liantis

Bij Liantis koesteren we ondernemers want ze zijn de drijvende kracht van onze economie. Steeds weer verbazen ze met nieuwe dingen, waardoor ze niet alleen hun eigen zaken laten bloeien, maar ook bijdragen aan de vooruitgang van onze samenleving. Bovendien zit creativiteit niet alleen in digitalisering. Ook in klassieke sectoren zoals pakweg de horeca zijn er altijd startende ondernemers die een nieuwe weg durven te bewandelen of een interessante, innovatieve invalshoek vinden. Noem het gerust het ‘gat in de markt’.

Op deze Dag van de Ondernemer willen we bij Liantis benadrukken hoe trots we zijn dat we vele tienduizenden ondernemers in dit land mogen ondersteunen. Samen bouwen we aan een sterker en dynamischer ondernemerslandschap. Want waarom zou je het alleen doen, als het samen kan? #samenwerkt

Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder Liantis.

Philip Liantis
Philip Liantis
Philip Liantis
Philip Liantis

KBC

Ondernemers staan voor heel wat uitdagingen. De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk. De coronacrisis, de haperingen in de supply chain en de energiecrisis hebben zwaar gewogen. Maar ook de snelle technologische evoluties maken dat ondernemers heel alert moeten zijn en zich organiseren om gepast in te spelen op nieuwe trends. Maar laat flexibiliteit en gedrevenheid nu net de karakteristieken zijn van veel ondernemers. Zij weten die uitdagingen om te buigen naar opportuniteiten. Ze zetten door en blijven zich met een enorme passie inzetten voor hun project.  

Als lokale bankverzekeraar willen wij een partner zijn voor onze ondernemers. We voelen hun bezorgdheden dagelijks aan. We denken graag met hen mee en zetten al onze kennis en middelen in om hun business te ondersteunen, en indien nodig zelfs heruit te vinden. Dat doen we via onze digitale platformen, maar uiteraard ook via onze experten die binnen en buiten de kantooruren voor hen klaar staan. 

Bij KBC hebben we ook bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Het is een cruciaal onderdeel van onze strategie. Maar duurzaamheid is een woord dat pas betekenis krijgt als je het concreet invult. Daarom kunnen ondernemers die inzetten op een duurzamere transitie van hun bedrijf rekenen op onze volle steun, voor financieringen, verzekeringen, beleggingen... Ze kunnen ook rekenen op ons netwerk van gespecialiseerde partners. Want als duurzame ideeën werkelijkheid worden, gaat iedereen mee vooruit.  

We zijn trots dat zoveel ondernemers KBC Bank & Verzekeringen kiezen als partner. Want ondernemers zorgen ervoor dat onze Vlaamse economie blijft draaien, en zijn een hoeksteen van onze maatschappij. Daarom verdienen ze ons eindeloos respect. 

David Moucheron, CEO KBC België

Proximus

De Dag van de Ondernemer, georganiseerd in samenwerking met UNIZO, is voor Proximus van groot belang, en zeker deze 10e editie met innovatie als hoofdthema. Dit evenement erkent en viert ondernemers voor hun inspanningen om groei te stimuleren en de grenzen van innovatie te verleggen. Het is een inspiratiebron en motivator voor anderen om het ondernemersavontuur aan te gaan en innovatief te denken. 

Geniet van jullie dag!

Guillaume Boutin, Gedelegeerd Bestuurder van Proximus

Guillaume Boutin, Gedelegeerd Bestuurder Proximus
Guillaume Boutin, Gedelegeerd Bestuurder Proximus
Guillaume Boutin, Gedelegeerd Bestuurder Proximus
Guillaume Boutin, Gedelegeerd Bestuurder Proximus

Pluxee

Dag van de Ondernemer, Dag van de Durver. 

De Dag van de Ondernemer is dit jaar voor ons extra betekenisvol. Hij valt samen met een unieke mijlpaal voor onze eigen onderneming: Sodexo Benefits & Rewards Services wordt Pluxee.   

We hervormen onze afdeling van de grote Sodexo Group tot een onafhankelijke onderneming met een nieuwe naam en nieuwe huisstijl. Dat laat ons toe om werkgevers, consumenten en lokale handelaars nog accurater te ondersteunen. Het is bovendien een opportuniteit om onze eigen medewerkers nog sterker bij onze organisatie te betrekken én een startschot om versneld werk te maken van onze duurzame ambities.  

Of zoveel verandering ook voor ons spannend is? Zeker wel. Maar ze herinnert ons er vooral aan dat ondernemen durven is. Durven veranderen wat al goed is, durven aanpassen, durven groeien, durven innoveren. Alleen zo blijven we met z’n allen meerwaarde creëren voor klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.  

Op deze Dag van de Ondernemer wil ik alle ondernemers dan ook veel durf toewensen. Durf je te blijven smijten voor je werknemers, klanten en de hele maatschappij. Met Pluxee willen we je daarin alvast de volle 100% ondersteunen.  

Sven Marinus, Country Manager Pluxee

(fotocredits: Bénédicte Maindiaux)

Sven Marinus, Country Manager Pluxee
Sven Marinus, Country Manager Pluxee
Sven Marinus, Country Manager Pluxee
Sven Marinus, Country Manager Pluxee

Projectpartners