Partners Dag van de Ondernemer

Liantis,
dé compagnon de route voor ondernemende mensen

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

“We willen ondernemerschap stimuleren en er via de kwaliteit van onze dienstverlening voor zorgen dat mensen vaker kiezen om te ondernemen”, stelt Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder bij Liantis.

Philip Van Eeckhoute
www.liantis.be 

KBC

De uitdagingen voor ondernemers zijn ongezien. Het afgelopen jaar kregen we te maken met een crisis die de grond onder onze voeten deed en doet daveren. Het aanpassingsvermogen van ondernemers werd zwaar op de proef gesteld. Maar we zagen ook heel mooie verhalen, van enorme gedrevenheid en de moed niet laten zakken, van het ombuigen van uitdagingen naar opportuniteiten. Dat is wat zo eigen is aan onze Vlaamse ondernemers, onze ‘Flandriens’: het zijn doorzetters die zich met een enorme passie inzetten voor hun project.

Als lokale bank-verzekeraar willen we onze ondernemers in deze moeilijke tijden bijstaan. We denken graag met hen mee en zetten onze kennis en middelen in om hun business te ondersteunen, en indien nodig zelfs heruit te vinden. KBC wil ondernemers ook met elkaar verbinden en samen met hen een netwerk uitbouwen. Dat doen we via onze digitale platformen, maar uiteraard ook via onze experten die binnen en buiten de kantooruren voor hen klaar staan.

We zijn trots dat zoveel ondernemers KBC Bank & Verzekering kiezen als partner. Want ondernemers zorgen ervoor dat onze Vlaamse economie blijft draaien, en dat is broodnodig in deze uitdagende tijden. Daarom verdienen ze ons eindeloos respect.

Daniel Falque, CEO KBC België
www.kbc.be

Proximus

“Ook dit jaar steunt Proximus volop Dag van de Ondernemer. Want UNIZO en Proximus vormen al jaren een hecht partnerschap. Doel? Ondernemers zoals jou ondersteunen, inspireren, doen groeien.  

Want technologische innovaties openen een wereld van mogelijkheden. De huidige context toont aan dat technologie meer dan ooit noodzakelijk is. Digitaal blijf je steeds bereikbaar en in contact met je klanten, prospecten, leveranciers. Online in combinatie met je fysieke zaak. Maar hoe begin je aan dit digitale avontuur of hoe kan je optimaliseren? Laat je bijstaan door een digitale expert die je aangepaste digitale oplossingen zal aanraden en samen met jou jouw zaak klaarmaakt voor de toekomst.”   

Guillaume Boutin, Chief Executive Officer.
www.proximus.be/business

VLAIO

Vlaio

Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met onze partners bundelen we onze krachten en middelen. Dag van de Ondernemer maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen

VDAB

En alles beweegt, dat is het motto waarmee VDAB naar de wereld kijkt, en dat geldt zeker voor ondernemers. Onze arbeidsmarkt verandert elke dag, en jouw onderneming verandert elke dag.

Misschien start je net je eigen zaak op. Misschien wil je jezelf of je personeel bijscholen. Of misschien neem je vandaag wel je vijftigste medewerker aan. Aan welke snelheid je ook onderneemt, VDAB staat voor je klaar. Van het posten van je eerste vacature tot het opleiden van je nieuwe én huidige werkkrachten.

Dankzij onze digitale tools post je zelf je vacatures op de grootste jobsite van Vlaanderen, ga je op zoek naar de geschikte sollicitanten in onze databank en vraag je eenvoudig opleidingen aan. Voor meer complexe vragen of HR-uitdagingen kan je terecht bij onze medewerkers. We organiseren ook geregeld (digitale) bijblijfsessies en webinars. Zo blijf je op de hoogte van de meest recente trends in HR. En samen met jou leiden we kandidaat- werknemers op tot ze perfect matchen met jouw onderneming. Hoe hard het ook beweegt, VDAB beweegt met je mee.

De juiste tools voor wie werk geeft. Zet elke stap met vdab.be/werkgevers.

Wim Adriaens
www.vdab.be 

Copyright Foto: Marco Mertens

Sodexo,
partner van Belgische KMO’s en zelfstandigen

Met verschillende initiatieven helpt Sodexo lokale ondernemingen, zoals die van jou, groeien! Zo helpen we ondernemers & bedrijfsleiders bij het samenstellen van competitieve salarispakketten, die voor zowel werknemer als werkgever fiscaal aantrekkelijk zijn, en waarmee kmo’s de juiste medewerkers kunnen aantrekken en behouden en ondernemers hun financiën kunnen optimaliseren.

Bedrijfsleiders en hun werknemers kunnen met onze maaltijd-, eco- en cadeaucheques terecht in het grootste aanvaardingsnetwerk van België. Onze cheques zijn bovendien volledig elektronisch beschikbaar op de Sodexo Card, waarmee je veilig, contactloos, en sinds kort ook online kan betalen

Sven Marinus,
CEO Sodexo Benefits & Rewards Services Belgium

www.sodexo.be/nl/bedrijven/

Total Gas & Power100% toegewijd aan uw bedrijf. Nu méér dan ooit.

U kunt rekenen op Total Gas & Power en onze expertise om uw bedrijf vooruit te helpen. Wij bieden professionelen al vele jaren een snelle en doeltreffende service voor elektriciteit en gas. Als internationale speler hebben wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid in de vooruitgang van duurzame en ecologische projecten. Ons aanbod is voortdurend in ontwikkeling en we zijn meer dan ooit de partner voor KMO's en zelfstandigen voor al hun energiebehoeften. U profiteert van een echte ervaringspartner, betrouwbaar en solide voor uw bedrijf. Bij Total Gas & Power willen we u als zelfstandige in deze moeilijke periode ondersteunen. Voor onze UNIZO-leden bieden wij tot €300 korting aan, en dat gedurende 3 maanden lang.

U zoekt een energieleverancier? U vindt een echte zakenpartner.

Philippe Grandelet
General Manager TOTAL Gas & Power