Het bestuur van Passendale heet u welkom

Welkom op de website van UNIZO-Passendale. Op deze site willen wij u informatie bieden over de activiteiten die uw plaatselijk bestuur voor u organiseert en over zaken die u op gemeentelijk vlak kunnen aanbelangen. Ook voor andere facetten van het zelfstandig ondernemen willen wij u proberen te helpen. Maar misschien vindt u al wat informatie op de website van Unizo-nationaal die u via een link op deze pagina kan bereiken.

Graag willen wij uw belangen nog beter behartigen. Ondernemers zijn bezige bijen. Dagelijks in de weer met hun onderneming. Voortdurend beslissingen aan het nemen, klanten goed helpen, klaar staan voor de medewerkers. Een boeiend leven, maar toch ook soms wat eenzaam. Om op te komen voor de belangen van de ondernemers, interessante netwerkactiviteiten aan te bieden en acties te co÷rdineren willen we een actieve groep ondernemers ondersteunen vanuit Unizo. Wenst u mee te werken aan uw lokale Unizo-bestuur, wenst u meer informatie of bent u ge´nteresseerd aarzel dan niet om ons te contacteren.

Etalagezoekwedstrijd 2016

Bij deze willen wij de jeugd alvast een handje toesteken opdat ze etalagezoekwedstrijd tot een goed einde kunnen brengen. Klik eerst op 'lees meer' en dan op  hier voor een mozaïek met daarop alle foto's en de naam van de winkel/onderneming. Succes!!

UNIZO Passendale over de grenzen heen. Enkele bestuursleden op de Kick-Off van de 36ste Zonnebatjes!


Service aan Unizo-leden

Heeft u voor professionele doeleinden enkele partytafels nodig? bijvoorbeeld voor een opening, een opendeurdag of een voorstelling van een nieuw product? De afdeling Passendale heeft een 6-tal partytafels die de Unizo-leden gratis kunnen gebruiken. Voor info kan u terecht op info@unizo-passendale.be of kan u Léon Deman contacteren op het nummer 051/ 77 73 68

b
social media
sp
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Passendale
KBC Proximus Zenito ADMB