UNIZO OndernemersForum

Je bent op zoek naar...

In het UNIZO OndernemersForum werk je in een aantal sessies samen met andere ondernemers en een expert rond een bepaalde uitdaging. Onze experts reiken extra inspiratie aan en gaan in dialoog met jou en jouw collega’s. Onder gelijkgestemden deel je relevante ervaringen en verwerf je nieuwe inzichten.

inspiratiereizen

Deelnemen in slechts 3 simpele stappen:

 

Kies een activiteit

In ons aanbod een activiteit gevonden waaraan je wenst deel te nemen?

 

Betaal online

Prima! Klik op de activiteit en betaal meteen online.

 

E-mailbevestiging

Na de betaling, ontvang je jouw bevestiging en verdere info via e-mail.

Zoek een activiteit

UNIZO ONDERNEMERSFORUM
DAT ZIJN ...

  • Traject met meerdere activiteiten.
  • Groepen van gemiddeld 10 tot 20 ondernemers.
  • Inspiratiereizen (bv. Kopenhagen, New York, ..).

UNIZO ONDERNEMERSFORUM
DAT HOUDT IN ...

  • Elke groep gaat aan de slag met een welbepaalde uitdaging. Dat kan een algemeen thema zijn zoals Personeelsmanagement of Digitaal Ondernemen. Maar er zijn ook programma’s op maat van bepaalde sectoren & groepen bv. bouwbedrijven of freelancers.
  • Ervaringsuitwisseling met collega-ondernemers staat daarbij centraal en wordt aangevuld met de inhoudelijke expertise van de coach. Zo verwerf je op efficiënte wijze nieuwe inzichten. Je gaat aan de slag met de inzichten die jou worden aangereikt en werkt aan jouw eigen project.
  • Elke groep wordt begeleid door een vaste coach, een expert in het gekozen thema. Soms wordt een bijkomende expert uitgenodigd.
  • Je bouwt jouw netwerk verder uit.

 

BLIJF OP DE HOOGTE...

... van nieuwe netwerkevents, walk & talks, inspiratiereizen en meer.

Schrijf je in!

“Bijleren en nieuwe mensen ontmoeten geeft me energie en inspireert me. Ik heb ondertussen een klein bedrijfsfilmpje gemaakt en aan mijn medewerker die de sociale media beheert doorgegeven hoe we van een beeld een filmpje kunnen maken. We bekijken nu ook samen hoe we voor de content marketing de kalender kunnen invullen, op basis van de aangereikte tools.”

- Linda Stuyven van Tony Baert volgde OndernemersForum Bedrijfsfilmpje en Content Marketing

“Iedereen heeft het over Instagram, dus ik wou er meer over leren en tips krijgen om ermee te werken. Het traject is heel interactief, we krijgen voortdurend de kans om te oefenen en dat in een kleine groep. Ondertussen heb ik al foto’s bewerkt via Snapseed en enkele posts gedaan. Instagram heeft -bijna- geen geheimen meer voor mij!”

- Dominik Dufraing van Quality Colors Printing volgde OndernemersForum Instagram

Vragen, opmerkingen of complimenten?