UNIZO en jouw sectororganisatie: samen naar een beter resultaat

UNIZO ondersteunt niet enkel ondernemers, maar versterkt ook sectororganisaties. 114 organisaties zijn intussen aangesloten, samen goed voor ruim 70.000 ondernemers.

Via UNIZO ontmoet je collega-sectorverantwoordelijken over gezamenlijke ondernemersthema’s en kom je in contact met stakeholders uit de politiek en administraties om je sectordossiers aan te kaarten. UNIZO is de bron van alle informatie die jou en je sectororganisatie aanbelangen. En UNIZO is jouw hefboom voor sectordossiers op lokaal, regionaal, federaal en Europees niveau. 

Welke sectoren zijn aangesloten?

Momenteel versterken wij 114 aangesloten sectororganisaties in diverse sectoren. Van kappers over ambulanciers tot vishandelaars.

Ontdek ze allemaal

Sluit nu aan bij UNIZO!

Onze diensten, lobbykracht, experten en ons netwerk maximaal ter beschikking stellen en hefbomen bieden aan onze aangesloten sectororganisaties, daar gaan we voor. 

Activiteitenkalender

Als sectorverantwoordelijke mag je niet ontbreken op activiteiten zoals het UNIZO Topseminar of het Startevent. Daarnaast heb je uiteraard ook toegang tot al onze andere workshops en sessies. 

Activiteitenkalender

Contact

Wim Soons
Liaison Sectorwerking
wim.soons@unizo.be
02/21 22 511