Starters

In de kijker

Droom jij van een eigen zaak?
Wees dan slim en neem een UNIZO coach onder de arm die je begeleidt bij de opmaak van je business plan en samen met jou onderzoekt of je ondernemersidee haalbaar is.

Meer info? Klik hier!

Hoe kan UNIZO jou helpen?

Je wil een eigen zaak starten. Aan motivatie en inspiratie ontbreekt het je niet, maar je zoekt nog antwoorden op al je startersvragen. Je bent op zoek naar informatie, advies, tools en misschien ook wel naar coaching. Onderstaand stappenplan leid je doorheen de opstart van je onderneming. UNIZO begeleidt je van bij je idee tot je uiteindelijke opstart.

Je bent een nieuwe ondernemer, goed op dreef maar nog op zoek naar extra ondersteuning. Laat dit stappenplan dan een bijdrage leveren in de verdere ontwikkeling van je zaak.

Binnen elke stap naar het ondernemerschap staat UNIZO je met raad en daad bij. Van nuttige brochures en infosessies tot een persoonlijke begeleiding. Doorloop de verschillende stappen en vergaar alle mogelijke informatie!

TIP: klik op elke stap voor meer info

Activiteiten

UNIZO organiseert verschillende activiteiten voor (kandidaat) ondernemers in Vlaanderen & Brussel.

Algemeen overzicht van alle UNIZO activiteiten.

Octopus, de UNIZO starterpartner voor boekhoudsoftware

Als starter wens je perfect op de hoogte te zijn van jouw boekhouding. Je wil de cijfers kunnen raadplegen als het jou past, op het moment dat jij ze nodig hebt.
Duizenden ondernemers hebben Octopus gekozen voor de ingave van hun boekingen. Sommigen beperken zich tot het raadplegen van de rapporten en laten het boekhoudkundig werk over aan hun externe boekhouder/accountant. UNIZO werkt samen met Octopus en biedt voor starters het volgende aan:

  1. Jouw Startlidmaatschapsvoordeel t.w.v. € 295,00 bij een jaarabonnement op Octopus Boekhouden
  2. Gratis demo (geldig gedurende 2 weken) ter kennismaking
  3. Ontdek de troeven van Octopus

Handige tools

Publicaties