Doe mee aan een online infosessie voor starters

Hoe begin je met het schrijven van een ondernemingsplan? Voor welke steunmaatregelen of subsidies kom je in aanmerking? Welke juridische vorm moet je kiezen? Wil jij starten als zelfstandig ondernemer, maar zit jij met deze of andere vragen? De sessie Starten Als Zelfstandig Ondernemer (SAZO) biedt dé oplossing.

In een kleine groep begeleidt een startersadviseur je van A tot Z door het opstartparcours. De adviseur beantwoordt al je vragen en overloopt met jou alle belangrijke stappen om te beginnen als ondernemer. Tijdens de sessie krijg je concrete informatie zodat je daarna verder aan de slag kan.

Deze sessie wordt wekelijks online georganiseerd.

Ontdek alle data van onze online sessies

 

Wat mag je verwachten?


Informatie over alle zaken die komen kijken de bij de opstart van een onderneming; startvoorwaarden, juridische vormen, subsidies, steunmaatregelen, sociaal statuut, boekhouding en btw.


Specifieke tips van de begeleidende startersadviseur voor een sterke start.


Concreet advies en go to’s over hoe je begint te schrijven aan je ondernemingsplan.
Eerste tip: gebruik ons Startersplatform

“Zeer informatief voor de beginner, en geeft alvast info over waar je moet beginnen en waarmee rekening moet gehouden worden.” – deelnemer in januari 2022

"De sessie maakt business menselijk" - deelnemer in april 2022

Praktisch:

Prijs: €25 (excl btw)

Frequentie: wekelijks wordt er een sessie aangeboden

Duur: 3uur

Deze sessies gaan online door, je ontvangt de deelnamelink na inschrijving tijdig per mail.

Je vindt hier alles over de beschikbare data en hoe je in te schrijven

Wie zijn onze startersadviseurs?

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers.  Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken.
Samen voor #sterkondernemen.

 

Meer info: starters