DROOM JIJ ERVAN OM JE EIGEN ZAAK TE STARTEN?

Elk jaar organiseert UNIZO de Startersroadshow om starters in contact te brengen met experten en adviseurs. Deze keer gaan we volledig digitaal! We gebruiken het platform van Conversation Starter, een Vlaams bedrijf en pionier in online netwerkmogelijkheden.

Boek op 23, 24 of 25 maart jouw 1-op-1-call met ervaren experten in het ondernemerschap en volg live sessies over topics als financiering, een webshop bouwen, sociaal statuut, startlening, enz. En dit allemaal gratis!

Maak nu je profiel aan en boek

Maak volledig gratis jouw profiel aan op Conversation Starter, geef de onderwerpen waarover je graag advies wil en je kan aan de slag. Vanaf 9 maart kan je met jouw profiel op Conversation Starter meeting requests versturen naar de experten die je graag wenst te spreken. En op 23, 24 en 25 maart kan je met jouw profiel live de sessies meevolgen (extra inschrijving per live sessie is niet nodig).  

1, 2, 3, go!

Plan zelf je dag

Raadpleeg hier de dagprogramma’s voor de live sessies, leg je gesprekken met experten en ondernemers vast op de momenten die jou het beste passen. Deze sessies zullen niet worden opgenomen, so be there ;)
Aparte inschrijving of registratie per sessie is niet nodig, met jouw profiel kan je vrij aansluiten op Conversation Starter wanneer de sessie van je voorkeur start.
Klik op de afbeeldingen om te vergroten en te downloaden.

 

Een digitaal 1-op-1 gesprek met experten en adviseurs

Wie kan er jou beter adviseren en inspireren dan ondernemers en experten uit het vak? Juist, zij zijn dé ideale bron van informatie voor starters. Op de online roadshow kan je een videogesprek met hen inplannen om jouw idee voor te leggen, concrete vragen te stellen, hun ervaring te horen,… Jeroen, Matthias en meer dan 20 andere experten zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je idee eens voor te pitchen, van gedachten te wisselen,..

Vanaf 9 maart staan de agenda's van onze experten open en kan je via Conversation Starter 1-op-1 meetings aanvragen. Als je nu al een profiel aanmaakt, krijg je een e-mail van zodra de agenda's beschikbaar zijn en kan je snel jouw voorkeur inboeken.

Wie zijn onze experts?

Deze live sessies kan je volgen

Naast gesprekken met experten en ondernemers, kan je jouw dag aanvullen met het volgen van één of meerdere live sessies op 23, 24 en 25 maart. Het volledige overzicht kan je hier terugvinden. 
Aparte inschrijving of registratie per sessie is niet nodig, met jouw profiel kan je vrij aansluiten op Conversation Starter wanneer de sessie van je voorkeur start. Raadpleeg zeker op voorhand de dagprogramma's

Maak nu jouw profiel aan

23 mrt 2021

Je opstart in 3 stappen

/ Online activiteit / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
23 mrt 2021

10 tips als ik start met een website/webshop

/ Online activiteit
23 mrt 2021

Wat is de VLAIO Startersgids en waarmee kan de chatbot mij helpen?

/ Online activiteit / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
23 mrt 2021

Uit welke delen bestaat een ondernemingsplan?

/ Online activiteit / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak
23 mrt 2021

5 tips om je kredietdossier te versterken

/ Online activiteit / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak