DROOM JIJ ERVAN OM JE EIGEN ZAAK TE STARTEN?

Startersroadshow 2023

 

Bedankt om zo massaal aanwezig te zijn!

De Startersroadshows 2022 zijn nu allemaal achter de rug, en wat een toffe avonden waren het!


Vanuit UNIZO vonden we het heel tof om jullie terug fysiek te mogen ontmoeten, met jullie te babbelen, naar jullie ideeën en plannen te luisteren EN vooral: verder op weg te helpen! Voor ons is deze editie meer dan geslaagd, hopelijk voor jullie ook.

We zien jullie graag terug in maart 2023 voor de nieuwe shows, info hierover volgt in het najaar van 2022. 

Hoe zagen de afgelopen roadshows eruit? 

Elk jaar organiseert UNIZO de Startersroadshows om starters in contact te brengen met experten en adviseurs. Een boeiende namiddag en avond gegarandeerd! Vanaf 17u30 ben je welkom op de adviesmarkt waar je aan allerlei experts van verschillende domeinen (financiën, sociale zekerheid, ondernemingsplan, telecom,...) vragen kan stellen, dan volgt om 20u de liveshow en als afsluiter de gezellige netwerkreceptie.

Ontdek hier sfeerbeelden van de roadshows in 2022

De roadshows vonden in 2022 plaats op:

  • Maandag 9 mei – Handelsbeurs in Gent, parkeren kan je in de omliggende openbare (betalende) parkings
  • Woensdag 11 mei – Hotel Ter Elst in Edegem (Antwerpen), gratis parking ter plaatse
  • Donderdag 12 mei – Concertgebouw in Brugge, parkeren kan je in de omliggende openbare (betalende) parkings
  • Maandag 16 mei – Hangar58 in Bokrijk, gratis parking ter plaatse
  • Dinsdag 17 mei – KBC Hoofdkantoor in Leuven, gratis bezoekersparking ter plaatse
Startersroadshow 2022 - foto adviesmarkt

Een leerrijke avond:

17u30 - 19u50: Adviesmarkt

Op de Adviesmarkt kan je terecht bij heel wat starterscoaches en experten over heel uiteenlopende onderwerpen, zoals financiering, de opstartformaliteiten, online aanwezigheid, opleiding, boekhouding en nog heel wat meer. Stel je vragen en overloop samen met hen jouw idee. Je zal gegarandeerd met een hoop informatie en concrete verdere stappen naar huis gaan.

Startersroadshow 2022 - foto liveshow

20u - 21u15: Liveshow

Tijdens deze show gaan we samen met Erika Van Tielen 4 keer in gesprek met een panel van net gestarte ondernemers en specialisten over je ondernemingsplan schrijven, hoe een goede financiering voorbereiden en uitwerken in je plan en de nodige administratie die ook noodzakelijk is bij een opstart. We horen hoe deze (nieuwe ondernemers) hiermee zijn omgegaan en welke tips & tricks ze voor jullie hebben.

Startersroadshow 2022 - foto receptie

21u15 - 23u: Netwerkreceptie

Doe een babbel met zowel collega-starters alsook met de experten van de Adviesmarkt. Benut deze opportuniteit en leg de basis voor toekomstige werk-relaties die je zeker helpen bij je opstart. 

Startlidmaatschap

6 maand gratis lid van UNIZO!

Als ondernemer heb je 101 redenen om lid te worden van UNIZO, maar wist je dat je als starter de eerste 6 maanden gratis van de ledenvoordelen kan genieten? Ben je recent opgestart met je zaak, dan kan je ons Startlidmaatschap aanvragen.

Ja, ik wil gratis lid worden