DROOM JIJ ERVAN OM JE EIGEN ZAAK TE STARTEN?

Kom dan naar de gratis Startersroadshows, een organisatie van UNIZO i.s.m. het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Gedurende deze avond krijg je heel wat informatie en advies omtrent de opstart van jouw eigen onderneming.

We laten een reeks ervaren ondernemers op je los. Elk met hun eigen ideeën. Stap goed geïnformeerd de ondernemers-arena in en test je creatieve idee.

Schrijf je nu in


PROGRAMMA

18u00 - 20u00: Adviesmarkt: stel al je vragen aan de aanwezige experts!
Voor de liveshow heb je de mogelijkheid om gratis persoonlijk advies te krijgen van verschillende experts (bankadviseurs, boekhouders, ,...). Een afspraak maken hoeft niet, spreek alle experts aan die je nodig hebt bij de opstart van je zaak!

20u00 - 21u50: 100 minuten liveshow met experts: 'Ik word mijn eigen baas in 2020'
Enkele ervaren ondernemers en experts loodsen je door de stappen die je als startende ondernemer moet zetten. Ze geven tips & tricks en lichten hun eigen ervaringen toe.

21u50 - 23u00: Netwerkdrink
Na de show kan je nog wat nabespreken met andere kandidaat-ondernemers, de UNIZO startersadviseurs en de aanwezige experts.

Sfeerbeelden

Schrijf je nu in voor één van onze Startersroadshows:

De Startersroadshow is een jaarlijks evenement. De volgende editie vindt plaats in maart 2021. Schrijf je in op een van volgende data