DROOM JIJ ERVAN OM JE EIGEN ZAAK TE STARTEN?

Elk jaar organiseert UNIZO de Startersroadshow om starters in contact te brengen met experten en adviseurs. Afgelopen editie vond plaats op 23, 24 en 25 maart en was een groot digitaal succes! We maakten gebruik van het digitaal platform van Conversation Starter, een Vlaams bedrijf en pionier in online netwerkmogelijkheden. Starters konden via videocall in gesprek gaan met de experten en verkregen zo de nodige informatie of feedback om verder op te bouwen.

Doe jij mee aan onze volgende editie? Houd zeker onze communicaties in het oog en schrijf je in op de Starters nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die worden georganiseerd voor startende ondernemers.

Plan zelf je dag

Raadpleeg hier de dagprogramma’s voor de live sessies, leg je gesprekken met experten en ondernemers vast op de momenten die jou het beste passen. Deze sessies zullen niet worden opgenomen, so be there ;)
Aparte inschrijving of registratie per sessie is niet nodig, met jouw profiel kan je vrij aansluiten op Conversation Starter wanneer de sessie van je voorkeur start.
Klik op de afbeeldingen om te vergroten en te downloaden.

 

Een digitaal 1-op-1 gesprek met experten en adviseurs

Wie kan er jou beter adviseren en inspireren dan ondernemers en experten uit het vak? Juist, zij zijn dé ideale bron van informatie voor starters. Op de online roadshow kan je een videogesprek met hen inplannen om jouw idee voor te leggen, concrete vragen te stellen, hun ervaring te horen,… Jeroen, Matthias en meer dan 20 andere experten zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je idee eens voor te pitchen, van gedachten te wisselen,..

Vanaf 9 maart staan de agenda's van onze experten open en kan je via Conversation Starter 1-op-1 meetings aanvragen. Als je nu al een profiel aanmaakt, krijg je een e-mail van zodra de agenda's beschikbaar zijn en kan je snel jouw voorkeur inboeken.

Wie zijn onze experts?

Deze live sessies kan je volgen

Naast gesprekken met experten en ondernemers, kan je jouw dag aanvullen met het volgen van één of meerdere live sessies op 23, 24 en 25 maart
Aparte inschrijving of registratie per sessie is niet nodig, met jouw profiel kan je vrij aansluiten op Conversation Starter wanneer de sessie van je voorkeur start. Raadpleeg zeker op voorhand de dagprogramma's