Kom naar de startersroadshow!

Met UNIZO organiseren we terug hét event voor iedereen die graag zijn eigen onderneming wil opstarten. Kom langs op 1 van de 5 avonden en ga in gesprek met de aanwezige experten en adviseurs, check je plannen af met de aanwezige starterscoaches, maak kennis met heel wat andere starters, neem deel aan de wedstrijd en breid je netwerk uit

Kortom, een superleerrijke avond om je plannen in acties om te zetten!


Een leerrijke avond:

17u - 18u50: Adviesmarkt

Op de Adviesmarkt kan je terecht bij heel wat starterscoaches en experten over heel uiteenlopende onderwerpen, zoals financiering, de opstartformaliteiten, online aanwezigheid, opleiding, boekhouding en nog heel wat meer. Stel je vragen en overloop samen met hen jouw idee. Je zal gegarandeerd met een hoop informatie en concrete verdere stappen naar huis gaan.

19u - 20u15: Liveshow

Tijdens deze show gaat presentatrice Sien Wynants samen met ons, 4 keer in gesprek met een panel van (net gestarte) ondernemers en specialisten over hoe je ondernemingsplan schrijven, hoe een goede financiering voorbereiden en uitwerken in je plan en de nodige administratie die ook noodzakelijk is bij een opstart. We horen hoe deze (nieuwe) ondernemers hiermee zijn omgegaan en welke tips & tricks ze voor jullie hebben.

Vanaf 20u30: Netwerktafels

Na de show kan je met andere starters én met de aanwezige starterscoaches in beperkte groepjes van gedachten wisselen over 3 specifieke topics: 

  • Pitch je idee
  • Hoe vind ik de eerste klant?
  • Juiste prijszetting

Ga hiermee dan aan de slag in je businessplan. Geen registratie vooraf nodig. Je kan vrij aanschuiven aan de hiervoor bestemde netwerk-hotspots. 

20u15 - 21u30: Netwerkreceptie

Doe een babbel met zowel collega-starters, aanwezige ondernemers alsook met de experten en starterscoaches van de Adviesmarkt. Benut deze opportuniteit en leg de basis voor toekomstige werk-relaties die je zeker helpen bij je opstart!

Data en locaties in 2023

Dinsdag 21 maart

BMCC in West-Vlaanderen
1km vanuit station Brugge, betalende parking van 't Zand kan gebruikt worden.

Woensdag 22 maart

Zebrastraat in Oost-Vlaanderen
2km vanuit station Gent-Sint-Pieters, met de bus gemakkelijk bereikbaar, betalende parking terplaatse beschikbaar.

Donderdag 23 maart 

Watt17 in Limburg
700m vanuit station Zolder, parking ter plaatse beschikbaar.

1 ticket = €15,00 (incl btw)*

* enkel personen met een ticket hebben toegang tot het event.

Hiervoor ontvang je een hapje en een drankje, toegang tot de adviesmarkt waarop een leger van coaches en experten klaar staat om je verder te helpen, heel wat informatie voor je businessplan, deelname aan de liveshow en de afsluitende receptie. En je maakt kans op een mooie wedstrijdprijs!

Bedankt om zo massaal aanwezig te zijn in 2022!

Vanuit UNIZO vonden we het heel tof om jullie terug fysiek te mogen ontmoeten, met jullie te babbelen, naar jullie ideeën en plannen te luisteren EN vooral: verder op weg te helpen! Voor ons was deze editie meer dan geslaagd, dus hopelijk een evenaring in 2023.

Wedstrijd: win een 1-op-1 coaching!

Iedere avond maken alle aanwezigen op de roadshow kans op een begeleidingstraject Starten. In dit traject, t.w.v. €175 (incl btw), gaat een UNIZO starterscoach met jou aan het werk zodat je businessplan naar een nóg hoger niveau wordt getild. 

Zorg dus dat je er bent en doe mee aan de wedstrijd. Word één van de 5 gelukkigen!

Alles over het traject

Project partners