Doe de scan en ontdek hoe de digitale maturiteit van jouw bedrijf is. 

Met de UNIZO-Scan Digitalisering meet je de digitale maturiteit van jouw onderneming en verkrijg je advies op maat en algemene tips. Vul de scan in en ontdek waardevolle tips waarmee je meteen aan de slag kan. 

Je hebt al wel een strategie voor je onderneming maar heb je wel de juiste doelstellingen? Heb je de juiste kanalen voor je groei?  De juiste marketing?  Heb je voldoende kennis?  Wat met de cultuur, organisatie en (gebrek aan) talent? Ben je mee met de laatste technologische trends? Geen nood, doorloop de UNIZO-SCAN Digitalisering en identificeer de prioriteiten voor jouw onderneming!  We helpen je graag op weg bij het ontdekken van je sterke punten en werkpunten. 

Start met jouw UNIZO-SCAN Digitalisering!

Het resultaat van de UNIZO-Scan Digitalisering? 

Je verwerft nieuwe inzichten en ziet nieuwe opportuniteiten om verder op te bouwen. UNIZO wil je graag ondersteunen om ook in de toekomst succesvol en relevant te zijn, daarom passen we onze tips ook regelmatig aan. 

Je score, vergeleken met andere ondernemers

In de grafiek kan je de resultaten ivan jouw onderneming op de 5 domeinen van digitale maturiteit vergelijken met andere ondernemers.
Zo zie je of je het beter of slechter doet dan de meerderheid van de ondernemingen. Gebaseerd op je gemiddelde totale score per domein ontvang je een aantal aanbevelingen die relevant kunnen zijn om je onderneming verder te digitaliseren. De aanbevelingen zijn slechts suggesties die ondernemingen in jouw situatie vaak nemen. Voor actiepunten op maat plan je best een individueel gesprek in met een UNIZO-medewerker of een Ondernemerscoach. (mailto:ondernemerslijn@unizo.be)
De rode lijn op de grafiek toont je gemiddelde score aan per domein. De score is per domein berekend op basis van je antwoorden in de bevraging, hoe hoger je score, hoe hoger de digitale maturiteit van je onderneming is. Daarnaast wordt je score vergeleken met die van andere ondernemingen.  Dat gemiddelde wordt voorgesteld door de blauwe lijn.  Indien je score hoger is dan die van het gemiddelde, dan doe je het dus beter.

Meer weten?

Je bent ondernemer. Je wilt advies en misschien wel coaching. UNIZO ontwikkelt voor ondernemingen een breed pakket aan ondersteuning en begeleiding.
Van nuttige brochures tot een persoonlijk gesprek, van infosessies tot individuele begeleidingstrajecten.

Heb je een vraag? Bel gratis de UNIZO Ondernemerslijn 02 21 22 678 of stuur een e-mail ondernemerslijn@unizo.be 
-    Eén aanspreekpunt
-    Bellen, chatten, mailen, … kies het kanaal dat voor jou het meest geschikt is!
-    Zonder wachtrijen of keuzetoetsen
-    Rechtstreeks contact met een adviseur
-    Steeds een eerstelijns antwoord
-    90% van de vragen beantwoorden wij binnen de 24u

We luisteren graag en antwoorden onmiddellijk op jouw vraag of we verwijzen je door naar specifiek advies op maat.