UNIZO Aarschot

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Aarschot. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Aarschot?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

UNIZO Topseminar

UNIZO Topseminar

Tijdens het UNIZO Topseminar op woensdag 24 november 2021 in Brussels Expo delen tien topsprekers, stuk voor stuk bestsellerauteurs, hun inzichten over het nieuwe ondernemen.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Overzicht bestuurders

Eveline Wittemans

Functie(s): 
 • Voorzitter
raadsaam
016 31 04 20
Everveld
42
3200 GELRODE

Francis Keuninckx

Functie(s): 
 • Ondervoorzitter
Keuninckx Francis
0476 43 68 60
Oudenbos
22
3202 RILLAAR

Liesbeth Peeters

Functie(s): 
 • Secretaris
Peeters Liesbeth
Elisabethlaan
79
3200 AARSCHOT

Kris Van den Bosch

Functie(s): 
 • Penningmeester
Fotoatelier Van den Bosch
016 57 26 39
Gijmelsesteenweg
6 A
3200 AARSCHOT

Yves Steyaert

Functie(s): 
 • Ledenwerving
Steyaert Yves
0032 477 52 01 83
Diestsevest
52
3000 LEUVEN

Inge Pauwels

Functie(s): 
 • Bestuurder
Vishuddha
Milisstichel
3
3201 LANGDORP

Caroline Van Otten

Functie(s): 
 • Bestuurder
C.K. Advice
Nachtegalenstraat
1
3200 AARSCHOT
UNIZO Aarschot
Everveld 42
3200GELRODE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden