UNIZO Aarschot

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Aarschot. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Aarschot?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

Activiteiten van UNIZO Aarschot

13 okt 2022

Ben jij klaar voor je eerste medewerker?

AARSCHOT (Langdorp) / Netwerkactiviteit
Deze workshop biedt een antwoord op al jouw vragen die bij een eerste aanwerving komen te kijken.

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Nieuws & realisaties van UNIZO Aarschot

Overzicht bestuurders

Eveline Wittemans

Functie(s): 
  • Voorzitter
Raadsaam
0494 85 81 06
Everveld
42
3200 GELRODE

Steven Aerts

Functie(s): 
  • Secretaris
Bombarie Business
0498 62 86 52
Liersesteenweg
92
3200 AARSCHOT

Kris Van den Bosch

Functie(s): 
  • Penningmeester
Fotoatelier Van den Bosch
0478 32 00 78
Gijmelsesteenweg
6 A
3200 AARSCHOT

Yves Steyaert

Functie(s): 
  • Ledenwerving
Steyaert Yves
0477 52 01 83
Diestsevest
52
3000 LEUVEN

Anouck Vaassen

Functie(s): 
  • Bestuurder
't Paradijsje
0494 46 42 47
Ter Heidelaan
49
3200 AARSCHOT
UNIZO Aarschot
Everveld 42
3200GELRODE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden