UNIZO Brussel Hoofdstedelijk Gewest

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Brussel Hoofdstedelijk Gewest. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Brussel Hoofdstedelijk Gewest?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

UNIZO Topseminar

UNIZO Topseminar

Tijdens het UNIZO Topseminar op woensdag 24 november 2021 in Brussels Expo delen tien topsprekers, stuk voor stuk bestsellerauteurs, hun inzichten over het nieuwe ondernemen.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Overzicht bestuurders

Bernard Walravens

Functie(s): 
  • Voorzitter
Walravens
02 421 77 65
Uyttenhovestraat
80
1090 JETTE

Anton Van Assche

Functie(s): 
  • Secretaris
  • Effectieve vertegenwoordiger Werkgelegenheidsforum BRUSSEL STAD
Unizo Vlaams-Brabant & Brussel
02 212 25 24
Huidevetterijstraat
19 2
1081 KOEKELBERG

Luc Stevens

Functie(s): 
  • Bestuurder
Wolumarket
02 771 17 61
Populierenhof
72
1200 WOLUWE-SAINT-LAMBERT

Lieven Van de Velde

Functie(s): 
  • Bestuurder
LVDV- Projects
02 380 21 54
Frankrijkstraat
54
1755 GOOIK

Jozef Vanneste

Functie(s): 
  • Bestuurder
Vanneste Jozef
02 209 11 22
Verenigingstraat
28
1000 BRUSSEL STAD
UNIZO Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Uyttenhovestraat 80
1090JETTE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden