UNIZO Dilbeek

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Dilbeek. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Dilbeek?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Dilbeek

29 sep 2022

UNIZO Dilbeek: Ondernemerscafé

/ Netwerkactiviteit

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Wil jij UNIZO Dilbeek versterken?

Heb je een onderneming in (groot) Dilbeek en wil je mee je schouders zetten onder de lokale UNIZO werking in Dilbeek? We zoeken ondernemers met ideeën die er willen invliegen! 

Of neem je liever wat tijd om alles te ontdekken? Perfect, we zoeken dus denkers en doeners.

Als lokale ondernemersvereniging UNIZO Dilbeek willen wij onze leden beter van dienst zijn. Wat kunnen wij als UNIZO-bestuur samen realiseren?

√ Netwerken : het bij elkaar brengen van ondernemers

√ Informeren : het informeren en doorverwijzen van ondernemers

√ Belangen behartigen : het verdedigen van de lokale ondernemersbelangen.

Een UNIZO-werking streeft daarvoor indien mogelijk naar een representatieve vertegenwoordiging van haar ledenbestand (horeca, handel, vrije beroepen, dienstverleners, KMO’s, ..) Idealiter bestaat een bestuur uit een mix en daarom deze oproep.

Nog interesse? Wil je eens vrijblijvend komen luisteren? Laat het ons weten per email en wij plannen een vrijblijvende bijeenkomst in met de geïnteresseerden.

Stuur dan zeker een mailtje naar info@duodilbeek.be!

Nieuws & realisaties van UNIZO Dilbeek

 

Dinsdag 17 augustus kwamen UNIZO Groot-Londerzeel, UNIZO Asse en UNIZO Dilbeek samen in het Gildenhuis in Malderen. Op vraag van UNIZO Groot-Londerzeel werd...

 

Altijd al gedroomd van ondernemerschap? Op zoek naar goede startcondities in een kwalitatief concept? Dan ben je bij het project ‘ Dilbeek voor...

Overzicht bestuurders

Guido Kestens

Functie(s): 
 • Voorzitter
Kestens Guido
0495 16 85 15
Kouterstraat
80 A
1703 SCHEPDAAL

Jan Boels

Functie(s): 
 • Bestuurder
Heartwork
0486 52 37 97
Brusselstraat
295
1702 GROOT-BIJGAARDEN

Nathalie Royer

Functie(s): 
 • Bestuurder
Royer Interieur
0474 24 01 79
Stationsstraat
312 bus 312
1700 DILBEEK

Benedict Trap

Functie(s): 
 • Bestuurder
Optiek Trap
0475 20 21 52
Itterbeeksebaan
264
1701 ITTERBEEK

Johan Ceuppens

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Communicatie
 • Sociale media
Jams
0478 56 81 11
Kasteelstraat
41
1700 DILBEEK

Werner Boyens

Functie(s): 
 • Bestuurder
2Partners
02 469 08 32
Kaudenaardestraat
109
1700 DILBEEK

Willy Kempeneer

Functie(s): 
 • Bestuurder
Kempeneer W. Machines
0475 41 67 69
Ninoofsesteenweg
659
1701 ITTERBEEK
UNIZO Dilbeek
Kouterstraat 80
1703SCHEPDAAL

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden