UNIZO Dilbeek

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Dilbeek. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Dilbeek?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

UNIZO Topseminar

UNIZO Topseminar

Tijdens het UNIZO Topseminar op woensdag 24 november 2021 in Brussels Expo delen tien topsprekers, stuk voor stuk bestsellerauteurs, hun inzichten over het nieuwe ondernemen.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Dilbeek voor Durvers

Altijd al gedroomd van ondernemerschap? Op zoek naar goede startcondities in een kwalitatief concept?

Dan ben je bij het project ‘ Dilbeek voor Durvers ’ aan het juiste adres!

Hier kan je op laagdrempelige wijze jouw idee uittesten mét stevige begeleiding en verschillende doorgroeimogelijkheden! Als jij durft, durven wij met je mee!

 

Nieuws & realisaties van UNIZO Dilbeek

 

Dinsdag 17 augustus kwamen UNIZO Groot-Londerzeel, UNIZO Asse en UNIZO Dilbeek samen in het Gildenhuis in Malderen. Op vraag van UNIZO Groot-Londerzeel werd...

 

Altijd al gedroomd van ondernemerschap? Op zoek naar goede startcondities in een kwalitatief concept? Dan ben je bij het project ‘ Dilbeek voor...

Overzicht bestuurders

Guido Kestens

Functie(s): 
 • Voorzitter
Kestens Guido
0475 61 85 15
Kouterstraat
80 A
1703 SCHEPDAAL

Jan Boels

Functie(s): 
 • Bestuurder
Heartwork
02 463 51 22
Brusselstraat
295
1702 GROOT-BIJGAARDEN

Nathalie Royer

Functie(s): 
 • Bestuurder
Royer Interieur
02 464 05 73
Stationsstraat
312 bus 312
1700 DILBEEK

Gwendy Tielemans

Functie(s): 
 • Bestuurder
Gti Architectuur
02 569 73 69
Jan De Trochstraat
168
1703 SCHEPDAAL

Benedict Trap

Functie(s): 
 • Bestuurder
Optiek Trap
02 569 28 31
Itterbeeksebaan
264
1701 ITTERBEEK

Frans Van Laere

Functie(s): 
 • Bestuurder
Finesse
02 466 83 67
Steenbergstraat
17
1700 SINT-MARTENS-BODEGEM

Johan Ceuppens

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Communicatie
 • Sociale media
Jams
02 567 14 41
Kasteelstraat
41
1700 DILBEEK
UNIZO Dilbeek
Kouterstraat 80
1703SCHEPDAAL

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden