UNIZO Halle

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Halle. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Halle?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Nieuws & realisaties van UNIZO Halle

Dit jaar bezochten we al onze leden in Halle met een leuke box vol goodies en lekkernijen uit de streek! Een heel fijne...

Overzicht bestuurders

Gunter Lories

Functie(s): 
 • Voorzitter
Skygge
0478 46 47 48
Keerstraat
46
1500 HALLE

Tania Boonaert

Functie(s): 
 • Secretaris
 • Ledenwerving
Karakter Fashion
0485 51 60 35
Basiliekstraat
88
1500 HALLE

Nele Deknopper

Functie(s): 
 • Secretaris
Garage Don Bosco
0477 23 61 12
Alsembergsesteenweg
162
1501 BUIZINGEN

Jurgen Goeman

Functie(s): 
 • Penningmeester
Level 4 Consulting
0486 67 75 95
Kleutersbaan
7
1501 BUIZINGEN

Frank Roobaert

Functie(s): 
 • Bestuurder
Helon Architecten
0479 75 43 60
Bergensesteenweg
709 7
1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Veronique Devroede

Functie(s): 
 • Bestuurder
V.C.D.
0473 48 47 31
Edingensesteenweg
20
1500 HALLE

Mieke De Baerdemaeker

Functie(s): 
 • Bestuurder
Alsput Hotel
0475 86 56 47
Hollestraat
108
1500 HALLE

Kris Du Bois

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO HALLE
Du-B Advocaten
0475 97 57 80
Vandenpeereboomstraat
66 -68
1500 HALLE
UNIZO Halle
Keerstraat 46
1500HALLE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden