UNIZO Leuven

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Leuven. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Leuven?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Je eigen zaak starten?

Je eigen zaak starten?

Wil je starten als ondernemer? Om van jouw geweldig idee, een concreet ondernemingsplan en op termijn een duurzame onderneming te maken, dien je heel wat stappen te doorlopen. Als je start met een eigen zaak is een goede voorbereiding absoluut cruciaal. Wij zijn er om jou door elke stap van het ondernemer worden te loodsen.

Overzicht bestuurders

Johan Durnez

Functie(s): 
  • Voorzitter
  • Effectieve vertegenwoordiger Centrummanagement LEUVEN
Advocatenassociatie Durnez
016 40 60 40
Waversebaan
134 A
3050 OUD-HEVERLEE

Yves Steyaert

Functie(s): 
  • Ledenwerving
Steyaert Yves
0032 477 52 01 83
Diestsevest
52
3000 LEUVEN

Marc Hendrickx

Functie(s): 
  • Bestuurder
  • Effectieve vertegenwoordiger GECORO LEUVEN
Hendrickx Marc
016 22 84 99
Naamsestraat
142 2
3000 LEUVEN
UNIZO Leuven
Waversebaan 134
3050OUD-HEVERLEE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 0800 20 750 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden