UNIZO Tienen-Hoegaarden-Boutersem

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Tienen-Hoegaarden-Boutersem. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Tienen-Hoegaarden-Boutersem?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

“We bouwden een sterk kredietdossier op en kregen daardoor mooie voorwaarden”

Martijn Peeters en zijn broer Emiel runnen samen Tuinen Peeters. Wanneer Wilfried Buls een voorstel doet tot overname van zijn bedrijf Tuinarchitectuur Buls Claes, twijfelen de broers niet lang. Al beseft Martijn wel dat hij hulp nodig heeft om de overname rond te krijgen. Het traject Financieel Inzicht kwam als geroepen.

Overzicht bestuurders

Martine Ponsaerts

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO Tienen
 • Ledenwerving
Ponsaerts
016 81 11 57
Peperstraat
23
3300 TIENEN

Paul Govaers

Functie(s): 
 • Penningmeester
Belfius Tienen - Sint-Truiden
011 70 10 30
Clockemstraat
38
3800 SINT-TRUIDEN

Bram Struyven

Functie(s): 
 • Webmaster
 • Plaatsvervanger GECORO Tienen
Juwelier Timmermans
016 81 87 26
Hauthem
46 B
3320 HOEGAARDEN

Yves Steyaert

Functie(s): 
 • Ledenwerving
Steyaert Yves
0032 477 52 01 83
Diestsevest
52
3000 LEUVEN

Tom Willems

Functie(s): 
 • Bestuurder
Apotheek Tom Willems
016 81 15 37
Grote Markt
5
3300 TIENEN

Vera Vanmol

Functie(s): 
 • Bestuurder
Tankstation Vanmol
016 73 36 28
Leuvensesteenweg
425
3370 BOUTERSEM
UNIZO Tienen-Hoegaarden-Boutersem
Peperstraat 23
3300TIENEN

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden