UNIZO Groot Dentergem

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Groot Dentergem. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Groot Dentergem?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Kim Vandenhende

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Effectieve vertegenwoordiger GECORO DENTERGEM
Kim
0498 23 49 38
Kerkstraat
4
8720 DENTERGEM

Nico De Smet

Functie(s): 
 • Bestuurder
 • Plaatsvervanger GECORO DENTERGEM
Garage De Smet
0478 58 49 38
Statiestraat
47
8720 DENTERGEM

Kathleen Lagaisse

Functie(s): 
 • Bestuurder
Lacaprint
0499 18 95 74
Markegemstraat
80
8720 WAKKEN

Martine Van Goeye

Functie(s): 
 • Bestuurder
Mimolette
052 32 75 44
Wapenplaats
6
8720 WAKKEN

Karel Billiet

Functie(s): 
 • Bestuurder
Shuttle Service Billiet
0477 87 93 59
Moerbosstraat
30
8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Kenny Defoer

Functie(s): 
 • Bestuurder
DEFOER KENNY
0472 39 45 95
Oosthoekstraat
24
8720 DENTERGEM

Machteld Neirynck

Functie(s): 
 • Bestuurder
Schoenherstelhuis
0474 30 86 65
Houtstraat
5
9800 DEINZE
UNIZO Groot Dentergem
Kerkstraat 4
8720DENTERGEM

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden