UNIZO Middelkerke

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Middelkerke. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Middelkerke?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Activiteiten van UNIZO Middelkerke

04 okt 2022

Speeddate voor ondernemers

Middelkerke / Netwerkactiviteit
UNIZO Middelkerke organiseert een speeddate event exclusief voor ondernemers.

In de kijker

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Nog geen lid? Kom thuis bij het grootste ondernemersnetwerk!

Elke dag opnieuw kiezen ondernemers zoals jij voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. Je krijgt er een pak concrete voordelen bovenop. En we brengen je in contact met duizenden andere ondernemers. Bovendien verdedigen we jouw belangen op alle niveaus, tot in de Wetstraat.

Overtuigd? Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

Overzicht bestuurders

Maite Waldmann

Functie(s): 
  • Voorzitter
Verstraete-Jonckheere & Zoon
0474 52 53 47
Populierenlaan
41
8430 MIDDELKERKE

Bart Mortier

Functie(s): 
  • Bestuurder
Mortier Vurig Vakmanschap
0477 29 73 45
Rietstraat
56
8430 MIDDELKERKE

Leen Verstraete

Functie(s): 
  • Bestuurder
Verstraete Leen
0498 43 18 24
Tijl Uilenspiegellaan
7
8431 WILSKERKE

Kelly Leyn

Functie(s): 
  • Bestuurder
KBC Bank Middelkerke
059 31 93 50
Leopoldlaan
68
8430 MIDDELKERKE
UNIZO Middelkerke
Populierenlaan 41
8430MIDDELKERKE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden