UNIZO Oostrozebeke

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Oostrozebeke. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Oostrozebeke?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Overzicht bestuurders

Kurt Demasure

Functie(s): 
  • Voorzitter
Euro Flanders Logistics - Dimpack
056 70 41 32
Beverenstraat
33
8540 DEERLIJK

Brecht Dujardyn

Functie(s): 
  • Bestuurder
Dujardyn Artconcept
056 66 23 61
O.-L.-Vrouwestraat
3
8780 OOSTROZEBEKE

Andy Verschelde

Functie(s): 
  • Bestuurder
  • Effectieve vertegenwoordiger GECORO OOSTROZEBEKE
La Zoetje
Leegstraat
22
8780 OOSTROZEBEKE

Gilles Bekaert

Functie(s): 
  • Bestuurder
Bekaert Zakenkantoor
056 66 54 01
Hoogstraat
54
8780 OOSTROZEBEKE
UNIZO Oostrozebeke
Beverenstraat 33
8540DEERLIJK

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden