UNIZO Passendale

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Passendale. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Passendale?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

Weekend van de Klant

Weekend van de Klant

Op 2 en 3 oktober is het weer zover. Dan zetten we de klant in de bloemetjes tijdens het Weekend van de Klant. Deelnemen als handelaar is helemaal gratis! 

Business UP & KMO Laureaat West-Vlaanderen 14/10

Business Up, dat is een combinatie van sterke sprekers, interessante inhoud én de uitreiking van KMO van het Jaar. Laat je meenemen door onze topspreker Rik Vera in het leven na Covid-19. Met enkele rake analyses vertelt hij hoe het leven van ondernemers en consumenten eruit zal zien binnenkort en wat de invloed zal zijn op de economie. 

De KMO van het Jaar is dé kmo award in Vlaanderen en Brussel, maar met nationale uitstraling. UNIZO en haar partners LiantisKBCProximus en SBB organiseren de wedstrijd niet om enkele ondernemers extra in de kijker te zetten. De award wordt uitgereikt op het Business UP event.

Overzicht bestuurders

Patrick Denorme

Functie(s): 
 • Voorzitter
 • Contactpersoon unizo.be
Flanders Fagrobel
051 77 72 01
Zonnebeekseweg
379
8900 IEPER

Marian Vandecasteele

Functie(s): 
 • Ondervoorzitter
 • Weekend van de klant
Optiek Marian
051 77 13 03
Molenstraat
2
8980 PASSENDALE

Johan Leleu

Functie(s): 
 • Penningmeester
Lukavik
Oude Moorsledestraat
10 B
8980 PASSENDALE

Kristof Leterme

Functie(s): 
 • Bestuurder
Leterme Kristof
051 46 66 41
Meenseweg
155
8900 IEPER

Kevin Carrein

Functie(s): 
 • Bestuurder
Carrein Kevin
0473 72 75 00
Rozestraat
12
8980 PASSENDALE
UNIZO Passendale
Zonnebeekseweg 379
8900IEPER

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden