UNIZO Wevelgem

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Wevelgem. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Wevelgem?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Overzicht bestuurders

Robbie Vandenbroucke

Functie(s): 
 • Voorzitter
VVR Elektro
0473 69 89 89
Vliegveld
41
8560 WEVELGEM

Henk Louf

Functie(s): 
 • Ondervoorzitter
 • Plaatsvervanger GECORO WEVELGEM
Mango
0475 84 15 24
Jan Breydelstraat
64
8560 WEVELGEM

Yves Vansteenbrugge

Functie(s): 
 • Penningmeester
Vanmaercke
Kortrijkstraat
41
8560 WEVELGEM

Frederik Beyls

Functie(s): 
 • Bestuurder
Beyls Marc
056 41 24 62
Lauwestraat
150
8560 WEVELGEM

Wim Depoortere

Functie(s): 
 • Bestuurder
Depoortere Wim
056 40 40 17
Lijnwaadstraat
17
8560 WEVELGEM

Pieter Vantieghem

Functie(s): 
 • Bestuurder
Apotheek Vandromme
056 41 12 47
Roeselarestraat
14
8560 WEVELGEM
UNIZO Wevelgem
Vliegveld 41
8560WEVELGEM

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

 • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
 • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
 • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
 • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden