Concrete tips om je verkoop te stimuleren door een goede winkelinrichting - NOG 1 KANS!

Winkelinrichting

De inrichting van de winkel bepaalt mee het imago van het bedrijf, weerspiegelt de merkidentiteit, is functioneel, ademt sfeer en emotie. Het design bepaalt de winkelinrichting. Het winkelinterieur moet verrassen, de producten tot hun recht laten komen en de commerciële boodschap ondersteunen. 

Kelly Claessens en Katelijn Quartier zetten je doorheen de avond volop aan het inspirerend denken over je eigen winkel zodat deze nóg aantrekkelijker wordt om klanten aan te trekken.  

Kelly Claessens studeerde interieurvormgeving aan Thomas More in Mechelen. In 2010 opende ze, met een gelimiteerd budget maar tonnen motivatie, La Fabrika, een interieurwinkel en ontwerpstudio in hartje Brussel. La Fabrika is een one-stop-shop voor geschenken en interieurobjecten, gerund door een team van gepassioneerde designliefhebbers. Met La Fabrika Studio worden interieurprojecten van A tot Z uitgewerkt. Kelly’s stijl is simpel, gastvrij, no-nonsense en ze is zeker niet bang voor een vleugje kleur!

Sinds 2021 maakt Kelly deel uit van het team van experten in het tv-programma 'Blind Gekocht’ op Play4. De deelnemers geven al hun geld aan de experten die hun nieuwe huis kopen, verbouwen en inrichten.  Het vierde seizoen van Blind Gekocht is te zien vanaf 31 maart 2022.

Katelijn Quartier is assistent-professor retail design aan de Faculteit Architectuur en Kunsten van de Universiteit Hasselt, waar ze ook academisch directeur is van het Retail Design Lab kenniscentrum. Samen met het Lab onderzoekt ze hoe de winkel van morgen eruit moet zien, inclusief de thema's beleving en duurzaamheid. Vanuit wetenschappelijke inzichten adviseerde Katelijn zowel grote retailketens als kleine KMO's om hun winkelbeleving te verbeteren. Naast onderzoek doceert ze retail design in theorie en praktijk aan zowel studenten als professionals. Ze presenteerde haar werk op verschillende internationale conferenties, publiceerde een boek over de waarde van design in retail en branding, en publiceerde in gerespecteerde internationale tijdschriften.

Ontvangst vanaf 19 uur - Aanvang programma 19u30 | Tickets € 35

Inschrijven? klik op de datum.

Win een exclusief bezoek van Kelly Claessens!

Maak door je aanwezigheid kans op een exclusief bezoek van Kelly in jouw winkel. Zij zal samen met jou je bestaande merkidentiteit, winkelinrichting en verbeteringspunten in de verschillende aspecten van je zaak bespreken! De winnaar zal de avond zelf bekend worden gemaakt.

 

 

Herbekijk onze Winkelhier Webinars op unizo.be/winkelhierwebinar.