Elke onderneming doet wel aan één of andere vorm van online verkopen, of het nu via een webshop, website, sociale media, online advertenties, blog, of nieuwsbrief is. Samen met een ervaren UNIZO-coach ga je aan de slag om van jouw online verhaal een succes te maken.

Samen met jou bouwt UNIZO het ideale begeleidingstraject voor jouw onderneming. Laat je gegevens achter en geef kort jouw uitdagingen mee. Wij zullen je contacteren om samen met jou een traject op maat uit te werken.

Deel jouw uitdaging met ons

Wie ben jij?

  • Je wil jouw onderneming boosten door jouw online aanwezigheid aan te pakken.

Wat kan je verwachten?

  • Jouw begeleiding wordt op maat gemaakt van jouw onderneming.
  • Samen met jouw coach ga je één-op-één aan de slag.
  • Tijdens jouw individueel traject krijg je tips om jouw online imago te boosten. Je houdt hierbij rekening met je klantprofiel én hoe je deze klanten het beste bereikt.

Het traject Online Verkopen kan je aanvatten wanneer het jou past. We plannen de afspraken volgens jouw beschikbaarheid en die van onze coaches. Een traject bestaat doorgaans uit minstens twee modules (10 contacturen) en loopt over enkele weken tot maanden.

Hoe verloopt jouw traject?

  1. Samen met je UNIZO-coach breng je jouw verwachtingen en noden in kaart tijdens een intakegesprek
  2. In een aantal individuele gesprekken met jouw coach analyseer je de huidige situatie van jouw onderneming, waarin de pijnpunten van jouw handelszaak worden blootgelegd, rekening houdende met jouw klantprofiel en hoe je deze klant het best bereikt. Je krijgt tips om jouw (online) imago te versterken en je onderneming (online) sterken op de kaart te zetten.
  3. Je krijgt op het einde van het traject een rapport waarin concrete acties en verbeterpunten vervat zitten waarmee je zelf verder aan de slag kan.
  4. In een opvolggesprek bespreek je met je coach waar je als ondernemer nu staat na het volgen van het traject en wat je verdere noden zijn.

Hoeveel kost het?

Onze ervaring leert ons dat een begeleidingspakket doorgaans bestaat uit minstens twee modules. Afhankelijk van jouw uitdagingen en noden stellen we een begeleidingstraject samen van één of meerdere modules. 

  • UNIZO-lid: 450 euro excl. btw voor twee modules.
  • Niet-lid: 710 euro excl. btw voor twee modules.

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs. Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

OPGELET: Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel?

Het deelnametarief dat je in de rechterkolom ziet, geldt enkel voor ondernemers die gevestigd zijn in het Vlaams gewest. Dat komt omdat het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) deze begeleiding subsidieert voor bedrijven in Vlaanderen.

Ben je enkel gevestigd in het Brussels gewest, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou. (dus niet via de inschrijflink hiernaast!)

Is dit toch niet het begeleidingstraject dat je zoekt?

 Ontdek onze andere begeleidingen

Praktische informatie

Online of UNIZO-kantoor naar keuze
450 EUR excl. btw UNIZO-lid
710 EUR excl. btw Niet-lid

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.