In een wereld waar natuurlijke schoonheid en welzijn steeds meer aandacht krijgen, schittert By Creosa, het geesteskind van Creosa Govaers, met een unieke erkenning. Na jaren van toewijding aan de promotie van natuurlijke gezondheid en schoonheid, bekroont UNIZO Limburg By Creosa met het prestigieuze Handmade in Belgium-label. Dit label is een symbool van authenticiteit, vakmanschap en lokale ondernemerschap, kenmerken die By Creosa tot in de kern definieert.

Met de visie om de natuurlijke apotheek te herdefiniëren, heeft Creosa Govaers een merk opgebouwd dat uitblinkt in het aanbieden van meer dan 200 natuurlijke beauty-, zorg- en geurproducten. By Creosa staat bekend om haar deskundigheid op het gebied van kruidenkennis en inspireert klanten in zowel België als Nederland om een gezondere levensstijl te omarmen door het gebruik van natuurlijke producten.

De onderscheiding van het Handmade in Belgium-label door UNIZO Limburg is niet alleen een erkenning van de kwaliteit en het vakmanschap van By Creosa, maar ook van de passie en het harde werk van Creosa Govaers. Als een pionier in de natuurlijke gezondheidszorg, streeft Govaers ernaar om mensen niet alleen te inspireren maar ook praktisch te begeleiden naar een gezonder leven door middel van workshops, opleidingen, webinars en publicaties.

Met het Handmade in Belgium-label bevestigt By Creosa haar positie als een toonaangevende speler in de markt van natuurlijke gezondheids- en schoonheidsproducten. 

Het HIB-label werd op 27 maart 2024 uitgereikt door Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg en Luca Bruno, voorzitter van UNIZO Genk aan Creosa Govaers van By Creosa..

www.handmadeinbelgium.com
 

Het HIB-label werd uitgereikt door Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg en Luca Bruno, voorzitter van UNIZO Genk aan Creosa Govaers van By Creosa.

Nuttig voor jou