Bjorn Blezer, zaakvoerder van IJssalon IJsmeesters is door UNIZO Limburg bekroont met het officiële Handmade in Belgium-label. Ijssalon Ijsmeesters is een unieke ijssalon die met gediplomeerde ijsbereiders en zelf ontwikkelde recepturen dagelijks vers huisbereid ijs maakt. De unieke smaaksensatie van deze recepturen maakt dat IJssalon IJsmeesters zich onderscheidt en de klant ervaart een smaak die men elders niet zal  kunnen vinden.

De huisbereide ijssmaken en ijscoupes van IJssalon IJsmeesters worden gemaakt zonder toevoegingen of bewaarmiddelen.  Er wordt geen water aan de producten toegevoegd aangezien dit de smaak negatief beinvloed. Elke ochtend starten we vanaf nul en gaan we aan de slag met de beste ingredienten om een reeks dagverse ijsproducten voor onze klanten te maken.

Zo wordt bij het bereiden van fruitsmaken gebruik gemaakt van vers geteeld fruit afkomstig van de Belgische landbouw. De Vanille importeren we rechtstreeks van de velden in Madagascar waar de beste vanille ter wereld wordt gekweekt.  De chocoladesauzen, dips en smaken worden handgemaakt en met de beste Belgische cacao- en chocoladesoorten bereid” vertelt Bjorn fier. 
IJssalon IJsmeesters heeft een zeer uitgebreide menukaart met veel variatie in huisbereide IJscoupes, Brusselse wafels, Bubbelwafels , Parijse Soezen en Pannenkoeken.

Bij Ijssalon IJsmeesters worden ze daarom bekroont door UNZIO met het Handmade in Belgium-laebel.  “Met dat label zet UNIZO ondernemers in de schijnwerpers die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken. Bjorn met zijn Ijssalon Ijsmeesters in Genk past dus perfect in dit verhaal!”, besluit Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg.

 

Meer info:
www.ijsmeesters.be

www.handmadeinbelgium.com

Nuttig voor jou