Je bedrijf en/of woning zien overstromen, machteloos moeten toekijken hoe het water bezit neemt van je levenswerk en je inkomen... Niemand wil het meemaken. En toch overkomt het ook nu weer heel wat ondernemers en hun gezinnen. Ben jij als UNIZO-lid één van de slachtoffers? Dan laten we je niet in de kou staan.

Het team van UNIZO Ondernemerslijn staat voor jou paraat. We luisteren naar jouw vragen en veel meer dan dat. We geven je praktische adviezen en tips en wijzen je de weg naar de juiste instanties om die schadevergoedingen te bekomen waar je recht op hebt. Je kan bij ons terecht op het nummer 02 21 22 678 of via ons contactformulier.

Daarnaast hebben we in onze online Ondernemersgids al heel wat praktische informatie voor jou verzameld over wat te doen bij rampen als deze. Het leed kunnen we er niet mee wegnemen. Maar als je onze adviezen en instructies goed opvolgt, vergroot dat wel aanzienlijk de kans op een (grotere) schadevergoeding en minder (administratieve) problemen achteraf.

Ga hier naar onze infopagina "Eerste hulp bij rampen"...