Een jaar van verandering en vernieuwing voor UNIZO Maaseik! Dit dankzij enkele nieuwe dynamische bestuursleden die aan boord gekomen zijn en vastbesloten zijn om UNIZO Maaseik weer op de kaart te zetten samen met de nieuwe voorzitter Mark Meerten!

Mark aan het woord:

Ik ben geboren in Geistingen maar al meer dan 20 jaar woonachtig in Opoeteren, het groenste snoepje van Limburg. Samen met mijn vrouw en 2 kinderen hebben we hier onze thuis gebouwd en genieten we van al het moois dat Maaseik en omstreken te bieden heeft. Al van jongs af aan ben gepassioneerd in het organiseren, enthousiasmeren en aan de kar trekken bij diverse verenigingen en besturen. Samen met een groep werken naar een gemeenschappelijk doel en dit ook samen bereiken daar haal ik mijn energie uit.

Als ondernemer begeleid ik, samen met mijn 2 vennoten en een gepassioneerd team van collega’s bij Younify, bedrijven in hun digitale transformatie. Dit doen we door objectief en onafhankelijk advies te geven en ondernemers te ondersteunen bij de optimalisatie van hun business processen en applicaties. In mijn huidige rol zit ik dagelijks met ondernemers aan tafel om te praten over hun digitale uitdagingen, innovatie, de War for Talent en een breed scala aan zakelijke vraagstukken. Vele ondernemers voelen zich soms geïsoleerd in hun strijd, maar ik ben ervan overtuigd dat samenwerking het antwoord is. Dat is waar UNIZO Maaseik in beeld komt. Mijn hart ligt in het verenigingsleven en ondernemerschap. En nu, als trotse voorzitter van UNIZO Maaseik, is het mijn missie om te zorgen onze lokale ondernemers van Maaseik, Neeroeteren én Opoeteren zich vertegenwoordigd én gehoord voelen.

Dit is hét jaar voor UNIZO Maaseik, met de gemeenteraadsverkiezingen op komst. Het is niet alleen een kans voor burgers om hun stem te laten klinken, maar ook voor ons, ondernemers, om onze verwachtingen luider dan ooit te laten klinken. Wij zijn het kloppende hart van Maaseik en we verdienen een beleid dat ons begrijpt, ondersteunt en vooruithelpt!

De komende maanden gaan we in gesprek met alle politieke partijen en delen we onze ondernemersprioriteiten. We dagen het nieuwe bestuur uit om te luisteren naar de behoeften, ambities en dromen van onze ondernemers, want samen maken we Maaseik en zijn omliggende gemeentes sterker!

Ik beloof jullie, samen met het gedreven bestuur, dat we alles in het werk zullen stellen om de stem van elke ondernemer te laten weerklinken. Maar we hebben JOU nodig! Heb je vragen, bezorgdheden of briljante ideeën? Laat van je horen! Neem contact op met mij of een van de UNIZO Maaseik bestuursleden en laten we samen bouwen aan een mooie toekomst.

Dankjewel voor het vertrouwen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en het glas te heffen tijdens onze spetterende nieuwjaarsreceptie op dinsdag 23 januari om 19u30 in TC Smash in Neeroeteren.

 

 

Meer info:
Mark Meerten – Voorzitter UNIZO Maaseik – 0498/163 425

Mark Meerten, voorzitter UNIZO Maaseik

Nuttig voor jou