Inzetten op fysieke en mentale gezondheid op de werkvloer loont. Voor de werkgever van vandaag is dit geen makkelijke taak. Want je moet met heel wat factoren rekening houden zodat je medewerkers zich zowel fysiek als mentaal goed in hun vel voelen op het werk. Daarom is er Go 4 Happy, het welzijnsaanbod van Liantis, met tal van oplossingen voor gezonde en fitte medewerkers.

Gezonde medewerkers maken het verschil

Waarom is het nu zo belangrijk om in te zetten op het welzijn van je medewerkers? Medewerkers die zich goed voelen, zorgen eerst en vooral voor een betere werksfeer én zijn productiever. Daarnaast investeer je zo ook in de financiële gezondheid van je organisatie. Want medewerkers die ziek worden, dat kost geld. En ten slotte is iemand die zich goed voelt op het werk niet snel geneigd om uit te kijken naar een andere job.

Kortom: investeren in de gezondheid van je medewerkers heeft een positief effect op je hele organisatie. Maar hoe begin je hier concreet aan? Je staat er in ieder geval niet alleen voor. Met Go 4 Happy stimuleer je de gezondheid van je medewerkers in een handomdraai.

Go 4 Happy: het Liantis-aanbod voor gezonde en fitte medewerkers

Binnen het Go 4 Happy-aanbod bieden we verschillende oplossingen aan die verdeeld zijn over vier modules. Door oplossingen uit verschillende modules te combineren, creëer je een beleid dat aandacht heeft voor álle aspecten van een goede fysieke en mentale gezondheid.

Happy Heart

Breng de gezondheid van je medewerkers in kaart

Happy Mind

Zet in op veerkracht

Happy Body

Zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving

Happy Life

Stimuleer een gezonde levensstijl

Ruime keuze binnen groeiend aanbod

Er is een grote keuze aan oplossingen beschikbaar binnen elk van de vier modules. Je kan dus naar hartenlust combineren en een menu samenstellen volledig op maat van je organisatie. Daarnaast blijven we ons aanbod steeds aanvullen met nieuwe oplossingen.

Ben jij klaar om het verschil te maken voor je medewerkers? Ontdek nu het volledige Go 4 Happy-aanbod via https://www.liantis.be/nl/go4happy.

Nuttig voor jou