Tips

Werk een sterk ondernemingsplan uit

Zorg ervoor dat je over alle zaken goed hebt nagedacht. Hoe beter het plaatje klopt, hoe overtuigender je je verhaal naar buiten kan brengen. 

Vind hulp bij een expert, die ook jouw coach is

Laat je niet tegenhouden door twijfels of onzekerheden. Vraag de hulp van een adviseur in jouw buurt wanneer je wil weten of je idee haalbaar is.

Stap goed voorbereid in je ondernemingsavontuur

Door informatie en advies in te winnen voor je start met je onderneming, begin je sterker aan je avontuur. Je weet waarover je spreekt en gaat veel gemakkelijker de juiste keuzes kunnen maken voor je onderneming. Volg onze online infosessie over het opstarten van je eigen zaak.

Welke infosessies mag je zeker niet missen

15u - 15u30 Infosessie Hoe kan jij Chat GPT gebruiken in jouw zaak? Van sociale media tot reviews (door UNIZO)

Experten

An Dehoux

"An begeleidt zowel de startende ondernemers bij de opmaak van hun business-en financieel plan als de meer ervaren ondernemers bij het optimaliseren van hun onderneming op operationeel en financieel vlak. Wil je starten met je eigen onderneming of wil je graag je onderneming onder de loep nemen? Met concrete tools en tips aan de slag gaan? Wil je graag gericht 1 op 1 gecoacht worden? Neem dan zeker contact op met haar. "

An Dehoux

Liesbeth Cornelis

“Liesbeth helpt (pré)starters met het vormgeven van hun ondernemersidee. Dit doet ze door samen met jou een sterk ondernemingsplan op te stellen. Bij dit proces is ze een klankbord en  daagt ze je uit om je ondernemingsidee via verschillende invalshoeken te gaan bekijken.  Ze  helpt starters om zo optimaal mogelijk op te starten en weerbaar te maken in het ondernemerslandschap. Als expert ter zake geeft Liesbeth ook de infosessie rond ChatGPT. Wil je ontdekken hoe je als ondernemer efficiënter kan werken en tijd kan besparen met Chat GPT? Volg de infosessie om 15u!"

Liesbeth Cornelis

Julie Huntz

“Julie toont je de weg in het Brusselse ondernemerslandschap. Op basis van je ondernemersplannen bekijkt zij met jou de mogelijkheden die het Brussels Gewest biedt. Dat kan gaan over financiering van de start van je zaak, subsidies voor investeringen of opleiding en consultancy, het zoeken naar een geschikte ruimte voor je onderneming of andere begeleiding en ondersteuning. Zo benut je optimaal de kansen van de hoofdstad.”

Julie Huntz

Maak je ideeën concreet

Met behulp van het UNIZO Startersplatform werk je je idee uit en zet je concrete stappen naar je eigen onderneming. Denk na over alle aspecten van jouw zaak, zo heb je binnenkort een sterk businessplan voor je liggen.

Ontdek de gratis tool

Projectpartners