Een opleiding vinden

Ondernemersacademie

Om jou als ondernemer vooruit te blijven helpen, ook in uitdagende economische tijden, biedt de UNIZO Ondernemersacademie een wijd spectrum aan klassikale, online én hybride opleidingen aan. Opleidingen gegeven door topdocenten met KMO-praktijkervaring, volledig op maat van de gedreven KMO-ondernemer. Gepakt met de juiste bagage loopt jouw onderneming op rolletjes en kan jij jou focussen op wat echt belangrijk is voor jouw zaak: ondernemen met passie en verstand!

Ga door naar Ondernemersacademie.be

OndernemersForum

In het UNIZO OndernemersForum werk je een aantal sessies samen met andere ondernemers en een expert rond een bepaalde uitdaging. Onze experts reiken extra inspiratie aan en gaan in dialoog met jou en je collega’s. Onder gelijkgestemden deel je relevante ervaringen en verwerf je nieuwe inzichten. 

Ontdek alles over OndernemersForum

Jobstap

Een duurzaam HR-beleid is één van de belangrijkste sleutels voor een succesvolle onderneming. Iedereen is op zoek naar de witte raaf om binnen zijn bedrijf aan de slag te gaan. Belangrijk is dat je op zoek gaat naar de talenten en competenties waarover mogelijke werknemers moeten beschikken. Jobstap heeft als doel ondernemers te informeren en technieken aan te leren om de competenties te kunnen herkennen bij potentiële werknemers. Anderzijds krijg je een beeld van de lokale arbeidsmarkt. Daarnaast leer je jezelf te profileren als aantrekkelijke werkgever.Tijdens een snelle, efficiënte cyclus van vier sessies bouw je een netwerk uit met collega-bedrijfsleiders.

Ik wil meer weten over Jobstap