Een opleiding vinden

Ondernemersacademie

Om jou als ondernemer vooruit te blijven helpen, ook in uitdagende economische tijden, biedt de UNIZO Ondernemersacademie een wijd spectrum aan klassikale, online én hybride opleidingen aan. Opleidingen gegeven door topdocenten met KMO-praktijkervaring, volledig op maat van de gedreven KMO-ondernemer. Gepakt met de juiste bagage loopt jouw onderneming op rolletjes en kan jij jou focussen op wat echt belangrijk is voor jouw zaak: ondernemen met passie en verstand!

Ga door naar Ondernemersacademie.be

OndernemersForum

In het UNIZO OndernemersForum werk je een aantal sessies samen met andere ondernemers en een expert rond een bepaalde uitdaging. Onze experts reiken extra inspiratie aan en gaan in dialoog met jou en je collega’s. Onder gelijkgestemden deel je relevante ervaringen en verwerf je nieuwe inzichten. 

Ontdek alles over OndernemersForum

Elk Talent Aan Boord

Onze hr-adviseurs onderzoeken jouw hr-aanpak van kop tot teen en gieten het advies op maat van jouw bedrijf in een actieplan. Dat doen we met eigen expertise, maar ook met die van ons netwerk van collega’s en partners om op die manier voor de meest pragmatische oplossing te gaan. Je krijgt dus een totaalpakket van mogelijkheden waar alle aspecten van een inclusief hr-beleid aan bod komen en dat volledig op jouw maat.

Aan de hand van een korte vragenlijst (10min), doen we een objectieve analyse en bekijken we welke stappen gezet kunnen worden om Elk Talent binnen je bedrijf maximaal te laten open bloeien en indien nodig nieuwe medewerkers te rekruteren.

Met onze hr-scan peilen we hoe jij staat tegenover je personeelsbeleid.
 
Jouw antwoorden onderwerpen we aan een objectieve analyse en onze hr-adviseurs staan je graag bij met het gepaste gratis eerstelijnsadvies.

Ik wil meer weten over Elk Talent Aan Boord