Een opleiding vinden

Ondernemersacademie

België bulkt namelijk van de ondernemers, maar ook van de opleidingsmogelijkheden... De Ondernemersacademie is echter uniek omdat ze opleidingen volledig op maat van de gedreven KMO-ondernemer aanbiedt. Opleidingen gegeven door topdocenten met KMO-praktijkervaring. Want gepakt met de juiste bagage loopt uw onderneming op rolletjes en kan u zich focussen op wat echt belangrijk is voor uw zaak: ondernemen met passie en verstand!

Ga door naar Ondernemersacademie.be

OndernemersForum

In het UNIZO OndernemersForum werkt u een aantal sessies samen met andere ondernemers en een expert rond een bepaalde uitdaging. Onze experts reiken extra inspiratie aan en gaan in dialoog met u en uw collega’s. Onder gelijkgestemden deelt u relevante ervaringen en verwerft u nieuwe inzichten. 

Ontdek alles over OndernemersForum

Jobstap

Een duurzaam HR-beleid is één van de belangrijkste sleutels voor een succesvolle onderneming. Iedereen is op zoek naar de witte raaf om binnen zijn bedrijf aan de slag te gaan. Belangrijk is dat u op zoek gaat naar de talenten en competenties waarover mogelijke werknemers moeten beschikken. Jobstap heeft als doel ondernemers te informeren en technieken aan te leren om de competenties te kunnen herkennen bij potentiële werknemers. Anderzijds krijgt u een beeld van de lokale arbeidsmarkt. Daarnaast leert u zichzelf te profileren als aantrekkelijke werkgever.Tijdens een snelle, efficiënte cyclus van vier sessies bouwt u een netwerk uit met collega-bedrijfsleiders.

Ik wil meer weten over Jobstap