Rapper Klara Vandenbosch
Verteller die de boel in beweging zet

Hey yo! Klara Vandenbosch is in da house! En dat zal je geweten hebben. De leiderschapscoach begeleidt ondernemers en leidinggevenden steevast naar groei. Individueel, in teamverband en op organisatievlak. De rode draad in haar aanpak: verhalen als bron van kracht en verbinding. And damn, she hits it baby! MC Klara vertelt en laat vertellen. Zonder pofbroek of baseballpet, wél met de allure van een echte rapper. En veel gevoel voor (levens)ritme en balans.     

Check het hele verhaal van onze rapster hier.

DJ Barbra Dreesen:
Flexibel achter de draaitafel

Sinds 2017 mixt Barbra Dreesen haar privéleven met haar eigen Publilemon. Een allround marketingbureau uit Oudsbergen. Eén adres voor all things marketing. Van logo en grafisch ontwerp tot drukwerk, sociale media en digital marketing. De straffe onderneemster ziet het groots. “Ik wil blijven groeien zodat ik op termijn als zaakvoerder alleen nog maar achter de knoppen moet staan.”

Check het hele verhaal van onze DJ hier.

Flamencodanseres Lien Verwimp
Gepassioneerde positivo in vuur en vlam

Ay caramba! Op het zwoele ritme van de zuiderse flamencomuziek danst Lien Verwimp zich een weg doorheen het leven. Met een authentieke passie voor reizen als haar rode draad. Die gedrevenheid vormt sinds een dik jaar de drijfveer voor Daymaker, een platform waar ze reizigers, tips en bestemmingen verzamelt. Met andere woorden: tonnen inspiratie. “Dat is mijn doel. Ik inspireer graag. In alles wat ik doe.”

Check het hele verhaal van onze flamencodanseres hier.

Disco queen Kristien Maris: 
Dansvloerdiva Met Hart Voor Disco

Eerlijk is eerlijk: wie op zoek is naar een flashy discobrilletje is bij haar aan het verkeerde adres. Maar zet een plaat op van Donna Summer of Boney M. en opticien Kristien Maris schuift meteen alle stoelen aan de kant. Onze Disco Queen ontpopt zich dan in geen tijd tot een onvervalste Dancing Queen. Ster op de dansvloer en bekroonde onderneemster op de werkvloer. En zeggen dat de winnares van de Livia Award 2019 het liefst de schijnwerpers mijdt.

Check het hele verhaal van onze disco queen hier.

Popzangeres Stephanie Thys:
Ongeremd podiumbeest

Stephanie Thys is een rasechte doener. Daarna pas een denker. Iemand die zonder veel nadenken op een podium kruipt en haar ding doet. Sapjesconcept SAPPIG is dan ook het resultaat van één van die impulsieve momenten. Chief Juice Officer Stephanie: “Mijn motto is: ‘niet geschoten, is altijd mis’. Ik ga recht-door-zee op mijn doel af.”

Check het hele verhaal van onze popzangeres hier.

Operazangeres Fabienne Wirix: 
Sopraan Met De Juiste Toonhoogte

Van een rol achter de schermen tot een prominente plek in de spotlights. Het carrièrepad van Fabienne Wirix bij Martin Vandereyt Group leest als een partituur heerlijke muziek. Met ups en downs, weliswaar. Eén ding staat vast: deze gedreven dame blijft zoals een operazangeres doorgaan tot ze de juiste toon haalt én iedereen naar huis heeft gezongen.

Check het hele verhaal van onze operazangeres hier.

Rockster Loes Kesters:
Rock-‘n-roll met een gevoelige snaar

26 jaar, een Livia Award Jong Geweld op zak en bakken goesting om van haar eigen optiekzaak Oculi een begrip te maken in de sector: Loes Kesters rockt in alles wat ze doet. Met de nodige voorbereiding, weliswaar. En een entourage waar ze steevast op kan terugvallen. Al tourt ze liever solo in haar zaak.

Het hele verhaal van onze rockster vind je hier.

Lead gitarist Jill Marx: Snarenraakster met x-factor

‘Ze zegt wat er gezegd moet worden’. Dat zijn niet enkel de woorden van De Kreuners, ook die van de entourage van advocate Jill Marx. Met een x achteraan zoals haar collega-artiest Jimi. Meteen twee goede redenen om de vennote bij Advolim te bombarderen tot lead gitarist van onze band. Terecht, want van eerder bescheiden backing vocal op de schoolbanken baant ze zich al headbangend een weg naar de top charts van de Limburgse advocatuur.

Het hele verhaal van onze lead gitarist vind je hier.

Drumster Vanessa Morini:
De ruggengraat van de band

Energiek? Ja. Geeft het juiste ritme aan? Dubbelcheck. Een straf fysiek uithoudingsvermogen? Misschien net iets minder dan ze zelf zou willen ... en toch neemt Vanessa Morini van TRU Cleanroom Cleaning het liefst coördinerend plaats achter het drumstel. We spreken de onderneemster over haar rol als ruggengraat van het bedrijf waarbij ze niet altijd wacht op het applaus om haar moment in de spotlights te pakken.

Check het hele verhaal van onze drumster hier.

Dirigent Kim Vaessen:
Toonzetter op het hoogste schavot

Ze kreeg het ondernemersstokje door van haar ouders. Maar sinds 2011 zwaait Kim Vaessen de plak in haar eigen bedrijf. Climatrix is dé Belgische expert in innovatieve verwarmings- en koelingsystemen voor vloeren, wanden en plafonds. Samen met een 34-koppig orkest componeert ze het ene succesverhaal na het andere. Met heel veel virtuositeit en ruimte voor creativiteit. Een verhaal dat alleen maar crescendo lijkt te gaan.

Check het hele verhaal van onze dirigent hier.