HR Ondernemerscongres voor kmo's

HR ondernemerscongres oktober UNIZO
Wil jij een eerste personeelslid aanwerven? Of heb je al personeel en wil je jouw personeelsbeleid nog verbeteren, versterken of uitbreiden? Dan is het HR Ondernemerscongres van Elk Talent Aan Boord op 29 september 2022 beslist iets voor jou! Het event is volledig gratis, én je loopt buiten met heel wat nieuwe kennis en inzichten om als ondernemer jouw personeelsbeleid aan te pakken!

Locatie: Nike logistics Center

Wil je er bij zijn? Schrijf je alvast in zodat jij als eerste op de hoogte bent van zodra de workshops kunnen gereserveerd worden. De plaatsen zijn beperkt!

Schrijf je in

Wat staat er op het programma?

  • 17u30: Onthaal
  • 18u10: Start workshops (iedere deelnemer kan 1 workshop volgen)
  • 19u20: Start congres met welkom door provinciaal UNIZO-directeur Bart Lodewyckx
  • 19u30: Keynote van Mariam Harutyunyan i.s.m. het improvisatietheater Inspinazie
  • 21u00: Slotwoord door UNIZO-gedelegeerd bestuurder Danny Van Assche
  • 21u15: Netwerkreceptie

Keynote Mariam Harutyunyan

Hoe trek je vandaag jong (Z generatie) & divers talent aan, hoe kan je ze behouden en hun talenten ten volle inzetten? Dat is dé vraag waarover Mariam het zal hebben op ons congres. 

Vanuit Mariam's uitgebreide expertise en ervaringen, neemt ze ons mee door verschillende processen en zoomt in op belangrijke factoren waar je als bedrijf aandacht aan zou moeten besteden.

Welke workshops kan je volgen?

Ontdek hier binnenkort meer informatie over alle fijne workshops waaruit je kan kiezen om te volgen. Schrijf je nu al in zodat je als een van de eersten op de hoogte bent en de workshop van je voorkeur kan kiezen!

Locatie

Nike logistics Center 
Nikelaan 1 
2430 Laakdal

Voor route en parkeermogelijkheden, klik hier

Schrijf je in

Danny

 

“Hoe koppel je efficiëntie aan de juiste sfeer en waarden in je bedrijf? En hoe slaag je er in om ook nog eens HR-directeur te zijn terwijl je al CEO, CFO, CIO … bent?  Kortom, een goed HR-beleid komt niet vanzelf. Daarom willen UNIZO en Liantis daarin jouw steun en toeverlaat zijn.”

Wat is "Elk talent aan boord"?

Meer weten over hoe jij het juiste talent kan aantrekken en, meer nog, hoe je ze aan boord houdt? Waar zitten er knelpunten binnen jouw hr-beleid? Of waar is optimalisatie mogelijk? Via onze hr-scan onderzoeken onze adviseurs jouw hr-aanpak van kop tot teen en gieten het advies op maat van jouw bedrijf in een actieplan.

Lees hier alles over Elk talent aan boord 

Dit event wordt ondersteund door: