De Startlening van de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV is een lening voor alle starters die nog niet of gedurende ten hoogste 4 jaar actief zijn.

Wij met UNIZO kunnen jou helpen bij een aanvraag. Heb je nog vragen of wil je aan de slag? Laat je contactgegevens hier achter.

Type:
De startlening is een achtergesteld krediet. Bij geldproblemen is PMV dus de laatste schuldeiser. En dat geeft andere schuldeisers, zoals banken, meer zekerheid. Bovendien kunnen traditionele banken deze lening beschouwen als een aanvulling op het eigen vermogen van je onderneming. 

Bedrag:
Maximale leningsbedrag: €100.000. 

Interestvoet:
Vaste jaarlijkse rentevoet van 3,50%. In het eerste jaar betaal je alleen de rente terug. 

Looptijd:
Minimaal 3 jaar en maximaal 10 jaar.

Je kan hier alle voorwaarden en tips raadplegen

 

Het aanbod van de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV is van toepassing voor ondernemers gevestigd in het Vlaams Gewest.

Het aanbod voor financiering van ondernemers van het Brussels Gewest vind je hier.

Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens

Wil je ons nog extra informatie geven? Dan kan je dit hier achterlaten.

De gegevens die je invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die je met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit ons gerechtvaardigd belang om leden te werven gebruiken wij deze gegevens ook om je relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. Je kan te allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en jouw rechten vind je in ons privacybeleid.