UNIZO KMO

Je KMO-lidmaatschap biedt toegang tot een ruim aanbod. En dat via activiteiten, online communicatie of via publicaties. Met interessante kortingen en soms ook exclusieve toegang tot informatieve activiteiten. Alle voordelen eens op een rijtje? Check het in ons filmpje!

Hulp nodig?

Je kan ons 24/24 uur en 7 op 7 bereiken op 02 21 22 679. Een UNIZO-loket enkel en alleen voor onze KMO-leden.

Of je mailt naar kmo@unizo.be

Meer info

Lid worden van UNIZO KMO Netwerk

  • Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt voor al jouw vragen. De UNIZO KMO-account volgt je dossier op en verwijst jou door naar de juiste UNIZO-expert.
  • Je wordt lid van het belangrijkste KMO-netwerk in jouw regio en ontmoet collega-KMO-ondernemers op talrijke KMO-activiteiten. Bovendien ben je als UNIZO KMO-lid welkom op alle KMO-activiteiten in Vlaanderen en Brussel.
  • Als UNIZO KMO-lid krijg je aantrekkelijke kortingen en exclusieve toegang tot een aantal activiteiten. Voor de opleidingen van de Ondernemersacademie lopen de kortingen zelfs op tot € 300! 
  • Voor de KMO Adviesraad gaat het om een korting van maar liefst € 400 per jaar.

Ontdek alle voordelen

Advies op maat

Buikgevoel is niet altijd een goede basis om belangrijke beslissingen te nemen. Daarom heeft UNIZO KMO-begeleidingen ontwikkeld. De meest voorkomende is die van KMO adviesraad.

Netwerken

Netwerking is essentieel in zaken. Als KMO-lid krijg je toegang tot talrijke kwalitatieve KMO-netwerkevents over gans Vlaanderen. Inspelend op nieuwe technologieën die efficiënt netwerken mogelijk maken.

Informeren

Als KMO-lid krijg je de kans om samen met collega-ondernemers deel te nemen aan tal van opleidingen en andere activiteiten. We houden je maandelijks op de hoogte van alle actuele informatie specifiek voor kmo’s.

Belangenbehartiging

UNIZO KMO Netwerk neemt het op voor de belangen van de KMO. Via de regionale of nationale KMO-stuurgroep komen de dossiers tot bij de nationale adviseurs van de UNIZO-Studiedienst, die je rechten en belangen verdedigen bij de bevoegde instanties.

 

Waarom lid worden van UNIZO KMO Netwerk? Ontdek het hier...