UNIZO KMO Netwerk

Waarmee helpt UNIZO mij als KMO?

Met de UNIZO KMO Pas sluit je je aan bij UNIZO KMO Netwerk, een actief netwerk van KMO-ondernemers. Op deze pagina lees je meer over de werking en de activiteiten van UNIZO KMO Netwerk, én de voordelen van de UNIZO KMO Pas, die geldig is in heel Vlaanderen en Brussel. Je krijgt de kans om samen met collega-ondernemers deel te nemen aan boeiende informatieve activiteiten en vip-netwerk events, én je kan een beroep doen op KMO-advies op maat. Bovendien kan je bij UNIZO KMO Netwerk niet alleen jouw bekommernissen kwijt, maar kan je erop vertrouwen dat we je situatie ter harte nemen en een gepaste oplossing zoeken voor elk probleem. We weten namelijk dat belangenbehartiging prioriteit nummer 1 is voor de Vlaamse KMO.

Bestel je KMO Pas

Waarom lid worden van het UNIZO KMO Netwerk? Ontdek het in dit filmpje!

Je kan bij ons terecht voor ADVIES

Buikgevoel is niet altijd een goede basis om belangrijke beslissingen te nemen. Daarom willen wij jou daarbij helpen. Met onze UNIZO Adviesbox bijvoorbeeld. Die bundelt alle services die UNIZO KMO's aanbiedt zoals de KMO Adviesraad, Expert@Board... Alle producten in die UNIZO Adviesbox komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille, waardoor je tot 40% subsidie ontvangt. Ontdek ze hier!

Bekijk hier de UNIZO-begeleidingen

  

We organiseren talrijke NETWERKACTIVITEITEN

Netwerken is essentieel voor succes in zaken. Daarom organiseren wij overal in Vlaanderen en Brussel kwalitatieve netwerkevents. Daarbij spelen we in op nieuwe technologieën die efficiënt netwerken mogelijk maken. Omdat UNIZO KMO Netwerk zich enkel richt tot eigenaar-KMO-ondernemers, is dit netwerk dan ook uniek in Vlaanderen. En nuttig. Want contacten met gelijkgezinde KMO-ondernemers zijn voor elke bedrijfsleider noodzakelijk. 

Check onze netwerkactiviteiten!

We willen jou INFORMEREN

Jouw UNIZO KMO Pas geeft je toegang tot een ruim informatief aanbod via informatieve activiteiten, online communicatie en publicaties. Daarnaast krijg je met je UNIZO KMO Pas interessante kortingen en exclusieve toegang tot informatieve activiteiten. Met het het uitgebreide KMO-opleidingsaanbod van de UNIZO Ondernemersacademie word je in no time dé KMO Manager of een Topcoach zoals nooit tevoren,  de KMO Actuasessies en ...

Ontdek onze opleidingen

We behartigen jouw BELANGEN

UNIZO KMO Netwerk neemt het op voor jouw KMO. Via jouw regionale KMO-stuurgroep of klankbordgroep komen de dossiers tot bij de nationale adviseurs van de UNIZO-studiedienst, die jouw rechten en belangen verdedigen bij de bevoegde instanties. We zetten enkele recente KMO-realisaties op een rij. 

Lees onze prioriteiten

Bestel je KMO Pas!

Kies voor de KMO Pas en krijg toegang tot alle KMO-activiteiten in heel Vlaanderen. 

 

Bestel je KMO Pas