UNIZO KMO Netwerk

Je kmo-lidmaatschap biedt toegang tot een ruim aanbod. En dat via activiteiten, online communicatie of via publicaties. Met interessante kortingen en soms ook exclusieve toegang tot informatieve activiteiten. 

Hulp nodig?

Je kan ons bereiken op 02 21 22 679. Een UNIZO-loket enkel en alleen voor onze kmo-leden.

Of je mailt naar kmo@unizo.be

Meer info

Lid worden van UNIZO KMO Netwerk

 • Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt voor al jouw vragen. De UNIZO kmo-account volgt je dossier op en verwijst jou door naar de juiste UNIZO-expert.
 • Je wordt lid van het belangrijkste kmo-netwerk in jouw regio en ontmoet collega-kmo-ondernemers op talrijke kmo-activiteiten. Bovendien ben je als UNIZO kmo-lid welkom op alle kmo-activiteiten in Vlaanderen en Brussel.
 • Als UNIZO kmo-lid krijg je aantrekkelijke kortingen en exclusieve toegang tot een aantal activiteiten. Voor de opleidingen van de Ondernemersacademie lopen de kortingen zelfs op tot € 300! 
 • Voor de KMO Adviesraad gaat het om een korting van maar liefst € 400 per jaar.

Ontdek alle voordelen

Advies op maat

Buikgevoel is niet altijd een goede basis om belangrijke beslissingen te nemen. Daarom ontwikkelden we begeleidingen op maat. 

Netwerken

Netwerking is essentieel voor succes in zaken. Daarom organiseert UNIZO KMO NETWERK overal in Vlaanderen en Brussel talrijke kwalitatieve netwerkevents. Inspelend op nieuwe technologieën die efficiënt netwerken mogelijk maken

Informeren

Als kmo-lid krijg je de kans om samen met collega-ondernemers deel te nemen aan tal van opleidingen en andere activiteiten. Maar je ontvangt ook een kmo-nieuwsbrief met heel wat interessant nieuws,  we publiceren regelmatig boeken en brochures en je kan terecht bij de KMO-lijn voor al je vragen en informatie.

Wim De Vilder UNIZO KMO Netwerk

Belangenbehartiging

UNIZO KMO Netwerk neemt het op voor de belangen van de KMO. Via de regionale of nationale KMO-stuurgroep komen de dossiers tot bij de nationale adviseurs van de UNIZO-studiedienst, die je rechten en belangen verdedigen bij de bevoegde instanties.

 

Internationaal ondernemen 

UNIZO Internationaal ondersteunt en bevordert de internationalisering van ondernemers. Dit beperkt zich niet louter tot export maar bestrijkt ook domeinen zoals import, buitenlandse investeringen, grensarbeid en de detachering van werknemers naar het buitenland. We hebben ook veel aandacht voor digitalisering en innovatie. UNIZO Internationaal organiseert bovendien netwerkactiviteiten waarin internationale ondernemers contacten en ervaringen kunnen uitwisselen. De doelgroep van UNIZO Internationaal zijn internationaal actieve ondernemers, ongeacht of het nu gaat om starters, eenmanszaken of kmo’s. In het rijk van UNIZO Internationaal gaat de zon nooit onder. Wij ondersteunen ondernemers op zowel nabije als verre markten, in Europa zowel als ver erbuiten.

Meer info?

Geplande activiteiten

 • 08 nov 2022

  Masterclass Internationaal Ondernemen 2022-2023

  Berchem / Opleiding / kmoUNIZO Internationaal
  Met deze Masterclass Internationaal Ondernemen verwerf je de meest complete basis om als ondernemer internationaal aan de slag te gaan!
 • 21 feb 2023

  De impact van duurzame mobiliteit op je (toekomstige) medewerkers

  ZEDELGEM / Netwerkactiviteit / kmo
  Tijdens deze boeiende, interactieve workshop staan we stil bij het cafetariaplan en duurzame mobiliteit.
 • 03 mrt 2023

  Workshop: Rekruteren via social media

  Gent / Opleiding / kmo
  Via deze workshop kom je te weten hoe je de juiste nieuwe collega’s of vrijwilligers vindt en hoe je vacatures door kandidaten gevonden worden op LinkedIn, Facebook en Instagram.
 • 09 mrt 2023

  Hoe jouw aantrekkelijke vacature bijdraagt tot een sterkere Employer Brand

  LEUVEN / Opleiding / kmo
  Via deze workshop kom je te weten hoe je de juiste nieuwe collega’s of vrijwilligers vindt en hoe je vacatures door kandidaten gevonden worden op LinkedIn, Facebook en Instagram.
 • 17 apr 2023

  Retail Inspiratietrip Valencia (3-daagse)

  Valencia / Netwerkactiviteit / kmo
  Valencia is een interessante mix van handel. Absoluut de moeite waard om tijdens een driedaagse trip met collega-ondernemers en Retail expert en Coach Steven Saenen te leren kennen.
 • 18 apr 2023

  Verhoog je winst: hoe maak ik van een potentiële koper een terugkerende klant?

  Leuven / Opleiding / kmo
  Winst verhogen met jouw B2C klantendata - aan de slag! Ga samen met Imec en UNIZO aan de slag voor jouw onderneming...
 • 20 apr 2023

  Workshop: Kiezen voor talent

  GROOT-BIJGAARDEN / Netwerkactiviteit / kmo
  (H)erken je eigen talenten en kom te weten hoe je je eigen talenten en die van je medewerkers kan versterken? En hoe kan je deze talenten het beste inzetten binnen jouw onderneming?
 • 21 apr 2023

  Workshop: Kiezen voor talent

  LIMBURG / Netwerkactiviteit / kmo
  (H)erken je eigen talenten en kom te weten hoe je je eigen talenten en die van je medewerkers kan versterken? En hoe kan je deze talenten het beste inzetten binnen jouw onderneming?
 • 25 apr 2023

  Diversiteit op de werkvloer, via welk social mediakanaal kan je wie bereiken?

  DEURNE / Opleiding / kmo
  Wil je als bedrijf inzetten op een divers team? Via deze workshop kom je meer te weten via welk social mediakanalen je wie bereikt.