UNIZO KMO Netwerk

Je kmo-lidmaatschap biedt toegang tot een ruim aanbod. En dat via activiteiten, online communicatie of via publicaties. Met interessante kortingen en soms ook exclusieve toegang tot informatieve activiteiten. 

Hulp nodig?

Je kan ons bereiken op 02 21 22 679. Een UNIZO-loket enkel en alleen voor onze kmo-leden.

Of je mailt naar kmo@unizo.be

Meer info

Lid worden van UNIZO KMO Netwerk

 • Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt voor al jouw vragen. De UNIZO kmo-account volgt je dossier op en verwijst jou door naar de juiste UNIZO-expert.
 • Je wordt lid van het belangrijkste kmo-netwerk in jouw regio en ontmoet collega-kmo-ondernemers op talrijke kmo-activiteiten. Bovendien ben je als UNIZO kmo-lid welkom op alle kmo-activiteiten in Vlaanderen en Brussel.
 • Als UNIZO kmo-lid krijg je aantrekkelijke kortingen en exclusieve toegang tot een aantal activiteiten. Voor de opleidingen van de Ondernemersacademie lopen de kortingen zelfs op tot € 300! 
 • Voor de KMO Adviesraad gaat het om een korting van maar liefst € 400 per jaar.

Ontdek alle voordelen

Advies op maat

Buikgevoel is niet altijd een goede basis om belangrijke beslissingen te nemen. Daarom ontwikkelden we begeleidingen op maat. 

Netwerken

Netwerking is essentieel voor succes in zaken. Daarom organiseert UNIZO KMO NETWERK overal in Vlaanderen en Brussel talrijke kwalitatieve netwerkevents. Inspelend op nieuwe technologieën die efficiënt netwerken mogelijk maken

Informeren

Als kmo-lid krijg je de kans om samen met collega-ondernemers deel te nemen aan tal van opleidingen en andere activiteiten. Maar je ontvangt ook een kmo-nieuwsbrief met heel wat interessant nieuws,  we publiceren regelmatig boeken en brochures en je kan terecht bij de KMO-lijn voor al je vragen en informatie.

Wim De Vilder UNIZO KMO Netwerk

Belangenbehartiging

UNIZO KMO Netwerk neemt het op voor de belangen van de KMO. Via de regionale of nationale KMO-stuurgroep komen de dossiers tot bij de nationale adviseurs van de UNIZO-studiedienst, die je rechten en belangen verdedigen bij de bevoegde instanties.

 

Internationaal ondernemen 

UNIZO Internationaal ondersteunt en bevordert de internationalisering van ondernemers. Dit beperkt zich niet louter tot export maar bestrijkt ook domeinen zoals import, buitenlandse investeringen, grensarbeid en de detachering van werknemers naar het buitenland. We hebben ook veel aandacht voor digitalisering en innovatie. UNIZO Internationaal organiseert bovendien netwerkactiviteiten waarin internationale ondernemers contacten en ervaringen kunnen uitwisselen. De doelgroep van UNIZO Internationaal zijn internationaal actieve ondernemers, ongeacht of het nu gaat om starters, eenmanszaken of kmo’s. In het rijk van UNIZO Internationaal gaat de zon nooit onder. Wij ondersteunen ondernemers op zowel nabije als verre markten, in Europa zowel als ver erbuiten.

Meer info?

Geplande activiteiten

 • 29 sep 2022

  Ondernemerscongres HR voor kmo's

  Laakdal / Netwerkactiviteit / kmo
  Wil jij een eerste personeelslid aanwerven? Of heb je al personeel en wil je jouw personeelsbeleid nog verbeteren, versterken of uitbreiden? Dan is het HR Ondernemerscongres van Elk Talent Aan Boord op 29 september 2022 beslist iets voor jou!
 • 29 sep 2022

  Zakendoen met Luxemburg

  Berchem / Actuasessie / kmoUNIZO Internationaal
  Infosessie over het zakendoen met Luxemburg, samen naar een nieuwe exportmarkt.
 • 04 okt 2022

  Zakendoen met VS

  Berchem / Actuasessie / kmoUNIZO Internationaal
  Infosessie over het zakendoen met VS, samen naar een nieuwe exportmarkt.
 • 06 okt 2022

  Inspiratiebezoek bij GS Technology - Essen

  Essen / Netwerkactiviteit / kmo
  Maak kennis met 3 ondernemingen die op hun eigen manier in hun sector een steen verleggen. Zij investeren gericht om niet enkel efficiënter te worden, maar ook weerbaarder én in staat om een duidelijk verhaal te brengen naar klanten en medewerkers.
 • 11 okt 2022

  Verhoog je winst: hoe maak ik van een potentiële koper een terugkerende klant?

  Gent / Cursus / kmo
  Winst verhogen met jouw B2C klantendata - aan de slag! Ga samen met Imec en UNIZO aan de slag voor jouw onderneming...
 • 13 okt 2022

  KMO-talks: Hoe kan Smarketing helpen je bedrijfsdoelen efficiënter te behalen?

  Sint-Katelijne-Waver / Netwerkactiviteit / kmo
  UNIZO provincie Antwerpen nodigt jou iedere 2 maanden uit voor een netwerklunch met kmo-ondernemers. Ga in gesprek met de experts van Creactiv en SalesWise en breid je ondernemersnetwerk uit.
 • 17 okt 2022

  OndernemersForum 'Inspirerend Leiderschap'

  Gent / Cursus / kmo
  Gedurende 6 avonden werk je met collega-ondernemers en expert rond Leidinggeven en delegeren. De expert deelt zijn inzichten, ook jouw collega-ondernemers zijn jouw klankbord en delen hun ervaringen...
 • 24 okt 2022

  Inspiratiebezoek bij Connectum - Wuustwezel

  Wuustwezel / Netwerkactiviteit / kmo
  Maak kennis met 3 ondernemingen die op hun eigen manier in hun sector een steen verleggen. Zij investeren gericht om niet enkel efficiënter te worden, maar ook weerbaarder én in staat om een duidelijk verhaal te brengen naar klanten en medewerkers.
 • 08 nov 2022

  Masterclass Internationaal Ondernemen 2022-2023

  Berchem / Cursus / kmoUNIZO Internationaal
  Met deze Masterclass Internationaal Ondernemen verwerf je de meest complete basis om als ondernemer internationaal aan de slag te gaan!