Elk talent aan boord!

Als ondernemer sta je voor heel wat uitdagingen, ook met je personeel. 'Elk talent aan Boord' gaat samen met jou op zoek naar een duurzame, toekomstgerichte inclusieve hr-aanpak.

Hoe is de huidige situatie? Waar zijn er knelpunten? Of waar is optimalisatie mogelijk?

Onze hr-adviseurs onderzoeken jouw hr-aanpak van kop tot teen en gieten het advies op maat van jouw bedrijf in een actieplan. Dat doen we met eigen expertise, maar ook met die van ons netwerk van collega’s en partners om op die manier voor de meest pragmatische oplossing te gaan. Je krijgt dus een totaalpakket van mogelijkheden waar alle aspecten van een inclusief hr-beleid aan bod komen en dat volledig op jouw maat.

Aan de hand van een korte vragenlijst (10min), doen we een objectieve analyse en bekijken we welke stappen gezet kunnen worden om Elk Talent binnen je bedrijf maximaal te laten open bloeien en indien nodig nieuwe medewerkers te rekruteren.

Met onze hr-scan peilen we hoe jij staat tegenover je personeelsbeleid.
 
Jouw antwoorden onderwerpen we aan een objectieve analyse en staan je graag bij met het gepaste gratis eerstelijnsadvies.

Voor we aan de slag gaan, vragen we nog een basis aan informatie. Deze informatie alsook je antwoorden in deze vragenlijst zijn persoonlijk en vertrouwelijk.

 

Gratis aanbod bij jou op de werkvloer met steun van het Europees Sociaal Fonds.