Al UNIZO-lid, maar nog geen digitale account? Maak hem nu!

Ben je al UNIZO-lid, maar heb je nog geen persoonlijke digitale account? Maak hem dan nu meteen aan en krijg onbeperkt toegang tot al onze informatie, adviezen, tools en ledenvoordelen. Dit handige stappenplan legt uit hoe. Jouw digitale account laat ons ook toe om jou te versterken op maat van jouw interesses.

Ik maak mijn digitale account aan

Digitale account
Digitale account
Digitale account
Digitale account

Dit is wat je krijgt als lid

Bijleren was nog nooit zo makkelijk

Lid zijn van UNIZO dat is permanent bijleren en inspiratie opdoen tijdens kort- en langlopende trainingen, tijdens workshops,, tijdens webinars en fysieke events, tot en met individuele begeleidingen en adviesgesprekken.

Opleidingen

We bieden tal van netwerkactiviteiten

Als lid van UNIZO maak je meteen deel uit van het grootste ondernemersnetwerk in Vlaanderen en Brussel. We organiseren doorheen het jaar diverse events en tal van netwerkactiviteiten, ook in jouw buurt, waar je volop ervaringen kan delen en elkaar kan inspireren.

Netwerkactiviteiten

Je belangen worden verdedigd

Wij kloppen met jouw verzuchtingen aan bij de beleidsmakers. We zorgen ervoor dat je gehoord en au sérieux genomen wordt. Hoe meer ondernemers we vertegenwoordigen, hoe krachtiger we jouw stem kunnen laten horen bij de beleidsmakers.

Belangenbehartiging

Een Ondernemerslijn voor al je vragen

Er zit altijd een luisterend oor voor je klaar bij onze UNIZO Ondernemerslijn. Geen anoniem callcenter maar een team van toegewijde eigen medewerkers, die rechtstreeks in contact staan met de experts van onze studiedienst.

Contacteer onze UNIZO Ondernemerslijn

Lien Put
Lien Put
Lien Put
Lien Put

... en nog veel meer

Onbeperkt toegang tot de ondernemersgids

Je mag volop grasduinen in onze online ‘bibliotheek’ met antwoorden op meer dan 1.000 concrete vragen waar je als ondernemer misschien mee worstelt.

Een abonnement op UNIZO Magazine

Je ontvangt elke maand ons vakblad, met daarin een mix van informatie, praktische tips, getuigenissen, boeiende interviews en zoveel meer.

Een abonnement op de Ondernemerslijn

Samen met UNIZOMagazine ontvang je elke maand onze insert ‘De Ondernemerslijn’, waarin we experts echte vragen van ondernemers kort en helder beantwoorden.

Een abonnement op onze e-zines

In onze e-zines spelen we kort op de bal met actuele informatie en thema’s die jou aanbelangen. Je vindt er ook promotie voor onze activiteiten en partnervoordelen.

Diverse boeiende publicaties

Via onze Snelwijzers ontdek je in geen tijd alles over één specifiek onderwerp. In onze adviespockets en themabrochures graven we nog dieper.

De aanmanings- en incassoservice

Wij sturen jouw wanbetalers gratis een stevige aanmaningsbrief. En wil je verder gaan, dan krijg je een straffe korting op de incassoservice van Intrum.

Onze legal scan

Krijg je een belangrijk contract voorgeschoteld dat je niet zomaar durft te tekenen? Wij screenen het voor jou en verduidelijken in mensentaal wat er precies in staat.

Onze modeldocumenten

De brieven en de contracten die je gebruikt, kunnen maar beter correct zijn opgesteld. Wij bieden je een basisaanbod hapklare modeldocumenten.

Tal van handige tools

Vlug een ondernemingsnummer opzoeken? Berekenen hoeveel een nettoloon je bruto gaat kosten? UNIZO heeft er de tools voor, gratis of extra voordelig.

Neem een domiciliëring en ontvang een gratis boek van Kamal

Overtuigd? Word nu lid met een domiciliëring en ontvang al meteen een gratis boek met tips van Kamal Kharmach, de bekende ondernemerscoach van "Andermans Zaken', in samenwerking met UNIZO.

Gun jezelf vandaag nog een toegangsticket tot het strafste ondernemersnetwerk van Vlaanderen en Brussel en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je bijdrage is uiteraard volledig fiscaal aftrekbaar.

0 - 9 werknemers

€ 259/jaar excl. btw

Vanaf 10+ werknemers

Vanaf € 509/jaar excl. btw

Ik krijg steeds snel antwoord op mijn vraag via de UNIZO Ondernemerslijn!

P. Anthonissen (Brecht)

De opleidingen van UNIZO zijn heel boeiend en informatief. Gebracht door docenten die zelf in de praktijk staan. Een aanrader.

Wouter Vermeersch (Menen)

Dankzij de KMO Adviesraad van UNIZO zijn onze vraagtekens intussen uitroeptekens geworden.

Thomas Vanderhoydonck (Antwerpen)

Ook in 2024 is jouw lidmaatschap belangrijk

Hoe meer ondernemers we vertegenwoordigen, hoe krachtiger we jouw stem kunnen laten horen bij de beleidsmakers. En dus hoe meer kans dat we verbeteringen voor jou kunnen realiseren.

In deze dossiers willen we alvast volop voor jouw belangen gaan:

  • De geplande fiscale hervormingen
  • De beschikbaarheid van betaalbare energie
  • De aanpak van de arbeidskrapte
  • De transitie naar een circulaire economie
  • De pensioenhervorming en jouw sociaal statuut

Ontdek hoe we jouw belangen behartigen

Belangenbehartiging
Belangenbehartiging
Belangenbehartiging
Belangenbehartiging

Overtuigd?

Word dan nu lid en geniet direct van alle voordelen

Lid worden  of vraag een infopakket aan