Tips

Al van bij je opstart is het belangrijk dat (potentiële) klanten je zaak online vinden

Zorg ervoor dat je makkelijk online gevonden wordt. Je online aanwezigheid is immers je uithangbord. Ontdek hier enkele tips die je helpen met het uitbouwen van je online identiteit.

Laat je ondersteunen bij de creatie van je website

Heb je al nagedacht over de opbouw van je website en/of webshop? Ga je zelf aan de slag of doe je beroep op een externe partij? Raadpleeg hier de hulp van digitale experts die je helpen bij de opbouw van je website en/of webshop.

Vergroot de zichtbaarheid van je zaak met een goede domeinnaam

Probeer je bedrijfsnaam te integreren in je domeinnaam, dit vergroot de herkenbaarheid. Kies je .be, .eu of .com? Wie is jouw doelgroep? Wil je enkel klanten en prospecten in België bereiken? Dan volstaat .be. Wil je internationaal gaan? Dan is .eu wellicht een betere keuze!

Welke infosessies mag je zeker niet missen

13u30 - 14u Infosessie Tips en tricks voor een sterke online aanwezigheid (door Proximus)

Experten

Marjan Smessaert

"Marjan is regionale business expert bij Proximus en helpt u uw zaak op te starten. Zij is gespecialiseerd in op maat gemaakte telecom oplossingen voor uw zaak, van telefooncentrales in de cloud tot de juiste online aanwezigheid via een website of media campagnes.  Spreek ze zeker aan, zij is een specialiste in haar domein en neemt graag de tijd om individueel te bekijken hoe zij uw zaak het best kan ondersteunen."

Steven Van Roelen

"Steven is business expert en helpt u graag bij het opstarten van uw zaak. Hij denkt vooral mee over uw digitale aanwezigheid op verschillende (online) platformen, of u al dan niet nood hebt aan een webshop en hij kent uiteraard ook alles van Internet & Telefonie.  Hij maakt graag de tijd om u hierin individueel te begeleiden, dit kan via video-call of bij u op kantoor."

Videoles: een website voor je zaak

Wil je werk maken van een website voor de zaak? Heb ik wel een website nodig? Is een Facebook pagina niet voldoende? Dan is deze praktisch opgezette en niet-technische videoles een ideaal vertrekpunt.

Bekijk de video

Projectpartners