In het individuele begeleidingstraject Online Verkopen ga je met een UNIZO-coach op zoek naar onder andere:

  • Welke nieuwe verkoopkanalen je kan aanboren.
  • Hoe je jouw off- en online verkoop meer op elkaar kan afstemmen.
  • Wat de mogelijkheden zijn van social selling.
  • Hoe je ervoor zorgt dat klanten de weg naar je online winkel vinden.

In een persoonlijk adviesgesprek zetten we jouw mogelijkheden uit in een concreet actieplan. Ten slotte neemt je coach enkele weken later contact met je op om te polsen hoever je staat met de uitwerking van je plannen. Heb je nog andere begeleidingsnoden? Dan verwijst de coach jou door naar relevante opleidingen, activiteiten, sectororganisaties en andere partners die voor jou van belang kunnen zijn! 

Voor wie?

Bestaande handelszaken

Wat kan je verwachten?

Je coach start met een analyse van jouw situatie waarin de pijnpunten van je handelszaak blootgelegd worden. Waar worstel je mee? In welke mate ben je al online actief? Wat zijn de mogelijke pistes om verder te gaan? Samen met je coach stippel je jouw vervolgtraject uit in functie van je specifieke noden.

Hoe pakken we dit aan?

Stap 1: Intakegesprek met de coach die de pijnpunten blootlegt + uitstippelen vervolgtraject.

Stap 2: persoonlijk adviesgesprek waarin jouw mogelijkheden worden uitgezet in een concreet actieplan. 

Stap 3: Ten slotte neemt je coach enkele weken later contact met je op om tijdens een opvolggesprek te polsen hoever je staat met de uitwerking van je plannen. Heb je nog andere begeleidingsnoden? Dan verwijst de coach jou door naar relevante opleidingen, activiteiten, sectororganisaties en andere partners die voor jou van belang kunnen zijn!

Wat kost het?

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 175 euro excl. btw.  Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

OPGELET: Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel?

Het deelnametarief dat je in de rechterkolom ziet, geldt enkel voor ondernemers die gevestigd zijn in het Vlaams gewest. Dat komt omdat het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) deze begeleiding subsidieert voor bedrijven in Vlaanderen.

Ben je enkel gevestigd in het Brussels gewest, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou. (dus niet via de inschrijflink hiernaast!)

Praktische informatie

Online of UNIZO-kantoor naar keuze
175 EUR excl. btw

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.