Ik wil mijn onderneming optimaliseren

 

Ben je goed bezig, maar lopen een aantal dingen niet helemaal zoals verwacht? Draaien de zaken zelfs zo goed dat je dreigt te verdrinken in het werk? Of zit je bedrijf net in een dipje? Hoe bewaar je in die gevallen het overzicht? Je eerste werk: een stevige basis uitbouwen.

Zo garandeer je succes op langere termijn. Met deze tips neem je alvast een voorsprong.

optimaliseren

Gratis downloads

Persoonlijk advies

Ook al ben je goed bezig, een frisse kijk van buitenaf is altijd interessant. Onze ervaren UNIZO-adviseurs begeleiden je bij iedere stap in de ontwikkeling en de uitbouw van je onderneming. Welke plannen, noden of uitdagingen jij ook hebt, UNIZO helpt je om van jouw verhaal een nóg groter succes te maken.

Krijg concrete tips om je verbeterpunten aan te pakken binnen je onderneming & maak maximaal gebruik van bedrijfsoptimalisatie.

Ontdek het hier

Krijg meer financieel inzicht in je cijfers en/of vind de juiste financiering voor je plannen.

 

Ontdek het hier

 

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers.  Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen gaan we voor #sterkondernemen!