Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 16 november 2018 is het de Dag van de Ondernemer.

Elke derde vrijdag van november zetten UNIZO en het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (Vlaio) alle ondernemers in de schijnwerpers. Met de Dag van de Ondernemer tonen we aan dat ondernemerschap overal rondom ons aanwezig is. Overal waar je gaat, zijn ondernemers aan het werk, of zijn ze aan het werk geweest. Het thema van deze 5de editie is dan ook 'Ondernemers zijn overal'.

We willen hen bedanken voor alle passie, enthousiasme en energie die ze in hun zaak steken. En we willen onze appreciatie laten blijken voor de toegevoegde waarde die ze onze samenleving schenken. Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden.


 

Meer van de Dag van de Ondernemer zien? Kijk op onze Facbookpagina!

Activiteiten op de Dag van de Ondernemer 2018

16 nov 2018

Dag van de Ondernemer ontbijt

Poperinge / Netwerkactiviteit
UNIZO Poperinge steekt graag z'n lokale ondernemers een hart onder de riem. Ondernemerschap is overal rondom ons aanwezig. Overal waar je gaat, zijn ondernemers aan het werk, of zijn ze aan het werk geweest...
16 nov 2018

Dag van de Ondernemer: Luxueus Netwerkontbijt bij Chocola-Tuti

Kampenhout / Netwerkactiviteit
UNIZO Kampenhout nodigt jou en je collega-ondernemers dan ook graag uit op een exclusief uitgebreid luxe netwerkontbijt, met als gastspreker Jo Deferm van Webhero. Dit zal doorgaan op vrijdag 16 november, vanaf 07u30, bij Chocola-Tuti.
16 nov 2018

Dag van de Ondernemer: UNIZO Essen: ochtend koffiemoment

Essen / Netwerkactiviteit
UNIZO Essen nodigt u uit nav Dag van de Ondernemer 2018!
16 nov 2018

Business @ breakfast i.k.v. Dag van de Ondernemer

Sint-Martens-Latem / Netwerkactiviteit
16 nov 2018

De Durver en de Doener

Roeselare / Netwerkactiviteit
UNIZO Roeselare steekt graag z'n lokale ondernemers een hart onder de riem. Overal waar je gaat, zijn ondernemers aan het werk, of zijn ze aan het werk geweest. Kijk daarom samen met ons naar de film Bohemian Rhapsody tijdens de Dag van de Ondernemer...

Save the date!

Vier jij de Dag van de Ondernemer mee?

Sfeerbeelden Dag van de Ondernemer 2017