Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 16 november 2018 is het de Dag van de Ondernemer.

Elke derde vrijdag van november wil UNIZO alle ondernemers een hart onder de riem steken. Met de Dag van de Ondernemer tonen we aan dat ondernemerschap overal rondom ons aanwezig is. Overal waar je gaat, zijn ondernemers aan het werk, of zijn ze aan het werk geweest. Het thema van deze 5de editie is dan ook 'Ondernemers zijn overal'.

We willen hen bedanken voor alle tijd, moeite, zweet en tranen die ze in hun zaak steken. En we willen onze appreciatie laten blijken voor de toegevoegde waarde die ze onze samenleving schenken. Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden.

Activiteiten op de Dag van de Ondernemer 2018

15 nov 2018

Workshop: Welke nieuwjaarswensen stuur ik naar mijn klanten in het tijdperk 2019?

Brussel / Actuasessie
Binnen twee maanden word je mogelijks overspoeld met nieuwjaarswensen per mail en in de bus. Goedbedoeld, dat zeker, maar hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap niet tussen de vele andere verdwijnt…?
15 nov 2018

Dag van de Ondernemer: AfterWorkDrink in café De Living

Dilbeek / Netwerkactiviteit
In Dilbeek vieren we de Dag van de Ondernemer met een AfterWorkDrink op donderdag 15 november vanaf 18u30 in De Zaal van café De Living, d’Arconatistraat 20-24 Dilbeek.
15 nov 2018

Schrik voor de sociale inspectie?

Steenokkerzeel / Actuasessie
Vroeg of laat krijgt u een sociaal inspecteur over de vloer. Tijd om te panikeren? Een geïnformeerde ondernemer is er meerdere waard.
15 nov 2018

Workshop: (mis)communicatie tussen verschillende persoonlijkheden

Middelkerke / Cursus
Inzicht in onszelf en anderen biedt krachtige mogelijkheden om onze persoonlijke effectiviteit als werknemer, collega, teamlid, klant en/of leverancier te verbeteren.
15 nov 2018

Nacht van de Brugse Ondernemer

Brugge (Zeebrugge) / Netwerkactiviteit
Splinternieuw, gastronomisch netwerkevent i.k.v. Dag van de Ondernemer!

Vier jij de Dag van de Ondernemer mee?

Sfeerbeelden Dag van de Ondernemer 2017