Dag van de Ondernemer

Ondernemers verdienen ook wat rumoer, right? Daarom vieren we dit jaar op 22 november dus al voor de zesde keer de Dag van de Ondernemer.

UNIZO organiseerde de Dag voor het eerst naar aanleiding van de 'Global Entrepreneurship Week', een wereldwijde campagne om ondernemerschap te promoten.

Op die dag erkennen we hoe belangrijk ondernemers zijn voor onze maatschappij en voor de economie. We tonen dat we hun inzet, durf en doorzetting bewonderen. Van grote bedrijfsleiders en jonge starters tot de bakker om de hoek, de fietsenmaker en de schrijnwerker die je trap maakte. Ze maken stuk voor stuk een onmisbaar, belangrijk deel uit van ons dagelijks leven - som maar eens op met hoeveel ondernemers je elke dag in aanraking komt!

Niet alleen UNIZO, maar ook heel wat andere organisaties en instellingen dragen op 22 november hun steentje bij en zetten ondernemers in de bloemetjes. Jij toch ook?

 

ZET IN JOUW AGENDA:

22/11/2019

dagen dagen uren uren minuten minuten seconden seconden

Doe mee met de wedstrijd en win!

UNIZO pakte een reiskoffer vol leuke vakantiespullen. Raad jij het gewicht, dan maak je kans op 1 van de 20 vakantiecheques van Logeren in Vlaanderen van elk 250 euro! 

De winnaars worden op 22 november 2019 (de Dag van de Ondernemer) bekend gemaakt via mail. 

Ik doe mee

Activiteiten op de Dag van de Ondernemer 2019

14 nov 2019

IN2BUSINESS

Zele / Netwerkactiviteit
Netwerkavond voor Zeelse Ondernemers. Het leven is aan de durvers!
16 nov 2019

De Nacht van UNIZO 2019

Buggenhout / Netwerkactiviteit
De Nacht van UNIZO 2019!
16 nov 2019

Dag van de Ondernemer: UNIZO Balen: After network party

Balen / Netwerkactiviteit
UNIZO Balen nodigt uit!
17 nov 2019

Gratis ontbijt voor de plaatselijke UNIZO leden Oosteeklo & Groot Assenede

Evergem / Netwerkactiviteit
Voor de vierde keer op rij trakteert UNIZO Oosteeklo op de dag van de ondernemer, onze leden en hun gezin op een gratis ontbijt.
18 nov 2019

After Work Drink met inspirerende lezing over 'geluk' I UNIZO-DUO Dilbeek

Dilbeek / Netwerkactiviteit
Op vrijdag 22 november is het opnieuw jouw dag. De Dag van de Ondernemer! Naar goede gewoonte zet UNIZO die dag al het mooie aan ondernemerschap in de verf. We nodigen jou dan ook graag uit om samen met ons het ondernemerschap te vieren...