DAG VAN DE ONDERNEMER

Elk jaar zetten UNIZO en partners alle ondernemers in de bloemetjes tijdens de Dag van de Ondernemer. Maar dat vinden wij dit jaar niet voldoende. In 2020 willen we hen een hart onder de riem steken, of eerder: een stevige duw in de rug. Want dat verdienen ze nu meer dan ooit... Ondernemers rijden op dit moment misschien wel de zwaarste koers van hun leven. Het einde van de crisis is nog lang niet in zicht. En de gevolgen zijn dramatisch…

Maar één ding hebben onze ondernemers de voorbije maanden wel bewezen: het zìjn flandriens. Vlaamse en Brusselse helden. Stuk voor stuk.

Van grote bedrijfsleiders en jonge starters tot de koffiebar om de hoek waar jij elke ochtend je vers kopje haalt, de schoonheidsspecialiste die jou telkens opnieuw helpt ontspannen en de schrijnwerker die je trap maakte. Zij begonnen dit jaar aan een eindeloze col buitencategorie… Ze krijgen nog steeds massaal de wind op kop, komen soms in een gigantische valpartij terecht en lopen blessures op… maar kruipen ondanks alles telkens weer moedig in het zadel… Het is harken. En stoempen. En alles geven om het peloton te kunnen bijhouden. Nog steeds. Sommige ondernemers weten het gat dicht te rijden, andere moeten het wiel lossen. Nog andere worden gedwongen van koers te veranderen. Ze staan telkens weer recht, kijken vooruit en gaan ervoor. Met een ongelooflijke grinta.

Zoals echte flandriens. Onze Vlaamse en Brusselse helden. Onze ondernemers.

Waarom DVDO?

Met de Dag van de Ondernemer wil UNIZO alle ondernemers bedanken.

Lees meer

Onze partners

Dag van de Ondernemer is een project van UNIZO in samenwerking met partners.

Ontdek ze hier

Toolkit

Doe jij ook mee? Wacht dan niet langer en download hier het digitaal campagnemateriaal. 

Downloaden maar

Win 10 dagen lang de hulp van een social media specialist

Heel wat bedrijven zijn de afgelopen maanden overgestapt naar digitaal. Social media zijn vandaag belangrijker dan ooit om te communiceren met je klanten. Maar dat moet wel efficiënt gebeuren. Naar aanleiding van de Dag van de Ondernemer, biedt Proximus je de kans om de hulp van een echte specialist te winnen voor je social media, en zo je online imago en business een boost te geven. Tien dagen lang profiteer je van het advies en de expertise van je persoonlijke Social Media Sitter. Een unieke kans om het verschil te maken!

Schrijf je zaak hier in!

Doe mee met de wedstrijd en win!

Wil jij kans maken op deze hippe fiets van Achielle? Dat kan! Meedoen aan onze wedstrijd is simpel:

  • Volg @unizovzw en @achielle
  • Deel deze post (links) op jouw stories met #dagvandeondernemer én tag @unizovzw en @achielle 
  • En tag daaronder 3 vrienden met wie jij graag op de fiets springt!

Succes! Wie weet koers jij binnenkort met deze fiets door de Vlaamse velden! We maken de flandrien-winnaar bekend op 23/11. Stay tuned!

Lees het wedstrijdreglement