Dag van de Ondernemer

Ondernemers verdienen ook wat rumoer, right? Zet nu al in je agenda: 20 november 2020!

UNIZO organiseerde de Dag voor het eerst naar aanleiding van de 'Global Entrepreneurship Week', een wereldwijde campagne om ondernemerschap te promoten.

Op die dag erkennen we hoe belangrijk ondernemers zijn voor onze maatschappij en voor de economie. We tonen dat we hun inzet, durf en doorzetting bewonderen. Van grote bedrijfsleiders en jonge starters tot de bakker om de hoek, de fietsenmaker en de schrijnwerker die je trap maakte. Ze maken stuk voor stuk een onmisbaar, belangrijk deel uit van ons dagelijks leven - som maar eens op met hoeveel ondernemers je elke dag in aanraking komt!

Niet alleen UNIZO, maar ook heel wat andere organisaties en instellingen dragen op 20 november 2020 hun steentje bij en zetten ondernemers in de bloemetjes. Jij toch ook?

 

ZET IN JOUW AGENDA:

20/11/2020

 

Welke ondernemer ben jij? Doe de test!

Denk je zelf aan een toekomst als zaakvoerder? Heb je plannen voor een eigen winkel, een freelance-carrière of zit je met een keigoed innovatie-idee? Dan is nu hét moment om die dromen om te zetten in actie. Doe de test van Radio2 en ontdek welke soort ondernemer jij bent of zou kunnen zijn!

Doe de test!