Online verkopen: Maak van jouw zaak een online succesverhaal!

Wil jij jouw (online) zichtbaarheid vergroten? Hoe zorg je ervoor dat klanten de weg vinden naar jouw zaak? Ben jij al online actief, maar laten de verwachte resultaten op zich wachten? Tijdens de begeleiding Online Verkopen krijg je advies op maat, van een e-commerce expert.

Hoewel de bekendste vorm van online verkoop een webshop is, zijn ook websites, sociale media, online advertenties, blogs en nieuwsbrieven online verkoopkanalen. Elke onderneming doet op een of andere manier aan online verkopen zonder per se een webshop te moeten opstarten of onderhouden. Tijdens de individuele begeleiding Online Verkopen ga je aan de slag om van jouw (on)bestaande online verhaal een succes te maken.

Interesse? Schrijf je in!

Vrouw beheert haar webshop via haar tablet.Wat mag je verwachten?

  • Grondige analyse van jouw online aanwezigheid
  • 5 uur individuele begeleiding
  • Online lessenreeksen
  • Concrete stappen in branding/online handel
  • Een traject van enkele weken tot maximum enkele maanden

Bij de start van het traject maakt de ondernemerscoach samen met jou een analyse van jouw situatie waarin de pijnpunten van je handelszaak blootgelegd worden. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw klantprofiel en hoe je jouw klanten het best bereikt. Waarmee worstel je? In welke mate ben je al online actief? Welke (online) verkoopkanalen passen bij jouw onderneming? Wat wil je bereiken? Tegen welke obstakels loop je aan? Wat zijn mogelijke toekomstpistes? Op basis daarvan verwijst de coach je door naar een expert ter zake.

Deze e-commerce expert zal jou tips geven om jouw imago (online) te versterken en om jouw bedrijf (online) sterker op de kaart te zetten. Verschillende onderwerpen komen aan bod: van het uitwerken en opmaken van een sociale mediaplanning tot het opstarten, analyseren en optimaliseren van online advertenties en e-mail marketing. Het advies van de expert wordt aangevuld met een online academie vol leerrijke filmpjes. Zo kan je je kennis rond bijvoorbeeld e-commerce, sociale media, contentmarketing, SEO en SEA bijspijkeren.

De begeleiding sluit je af met een laatste gesprek met je coach. Hier werk je alle losse eindjes nog weg. Hoever sta je nu met je online acties? Wat is het resultaat? Waar heb je nog hulp nodig? Je coach zal je dan doorverwijzen naar relevante opleidingen, activiteiten, sectororganisaties en andere partners die voor jouw het verschil kunnen maken. UNIZO bekijkt samen met jou hoe je van jouw zaak een (online) succesverhaal maakt!

Hoeveel kost het?

Persoonlijke begeleiding, advies op maat en online lessen, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 175 euro excl. btw.  Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches en experts.

UNIZO Retail logo voor winkelhiers.

Deze begeleiding wordt georganiseerd i.s.m. UNIZO Retail.

Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

 

Tip!

Kan je niet wachten om te zien hoe het nu al met jouw zaak gesteld is op online vlak? De e-scan geeft je al een idee over de mogelijkheden voor jouw onderneming! 

Doe de e-scan!

Videogetuigenis 

Marijke van boetiek Plume in Asse

Marijke Sablon, is samen met haar zus Katty, zaakvoerster bij Plume in Asse (provincie Vlaams-Brabant). Zij heeft aan het begin van dit jaar de begeleiding Online Verkopen gevolgd bij enthousiaste coach Liesbeth (provincie Oost-Vlaanderen).

Videogetuigenis 

Tine van Schoonheidsinstituut Athena

Tine van Schoonheidsinstituut Athena heeft de begeleiding Online Verkopen van UNIZO gevolgd. Ze heeft heel veel bijgeleerd over haar online aanwezigheid en kon zo haar webshop optimaliseren.

Testimonial

Carine en Elvira van Oogwenk Optiek volgden de begeleiding en "Nu staat onze webshop op punt". 

Elvira: "Het advies was helemaal op maat van onze webshop. Ik kreeg concrete tips en tricks waarmee ik meteen aan de slag kon. Ik heb zowel van Jolien als Lieven veel bijgeleerd. Nu zit onze webshop goed in elkaar en kan ik hem zelf onderhouden. Een mooie kans voor ondernemers die het nu wat moeilijker hebben.”

Lees de volledige getuigenis Meer tips & testimonials

Download onze folder Online Verkopen

Alle informatie nog eens beknopt en gestructureerd in één handige folder. Dat kan!

Download de folder

  • Contact

    Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het best bij je ondernemingsnoden van vandaag past? Kom langs in één van onze UNIZO-kantoren of contacteer onze Ondernemerslijn
    02 21 22 678