Wil je bepaalde componenten of afgewerkte producten invoeren vanuit het buitenland of heb je nood aan een leidraad bij het bepalen van je exportstrategie? In dat geval staan de coaches van UNIZO Internationaal voor je klaar om je met praktische adviezen en inzichten wegwijs te maken bij het (verder) ontwikkelen van je internationale ambities.

Voor wie?

Aanbod voor de internationaal actieve of ambitieuze ondernemer, ongeacht starter of kmo.

Wat kan je verwachten?

Het traject loopt over enkele weken tot maximaal enkele maanden en kan aangevat worden op het moment dat jij wenst. We plannen jouw afspraken volgens jouw beschikbaarheid en die van onze coaches. Na deze begeleiding kan de ondernemer aan de slag met een eindrapport met concrete stappen en prioritaire werkpunten.

Hoe pakken we dit aan?

De begeleiding internationaal starten & groeien telt vier contactmomenten:

  • Tijdens het (online) intakegesprek brengt de Adviseur Internationaal de huidige situatie in kaart en legt hij de voornaamste pijnpunten bloot.
  • De begeleiding zelf bestaat uit 2 contactmomenten: Het eerste (online) adviesgesprek start vanuit het intakeverslag en bestaat uit een gerichte doorlichting en analyse van jouw ambities of activiteiten binnen de huidige internationale situatie. Tijdens het tweede (online) adviesgesprek worden er specifieke actie- en verbeterpunten geformuleerd door de coach om de bedrijfsvoering bij te sturen. In het rapport ligt de nadruk op praktische en pragmatische actiepunten in relatie tot internationaal ondernemen (zowel invoer als uitvoer), (online) opportuniteiten, betalings- en bancaire aspecten…
  • Tijdens het (online) opvolgingsgesprek evalueert de Adviseur Internationaal met jou het traject. Heb je nog nood aan advies? Dan helpt de Adviseur Internationaal jou graag op weg en verwijst hij jou eventueel door naar passende begeleidingen, opleidingen of activiteiten die aangeboden worden door UNIZO al dan niet in samenwerking met partners.

Wat kost het?

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 145 euro excl. btw.  Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

OPGELET: Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel?

Het deelnametarief dat je in de rechterkolom ziet, geldt enkel voor ondernemers die gevestigd zijn in het Vlaams gewest. Dat komt omdat het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) deze begeleiding subsidieert voor bedrijven in Vlaanderen.

Ben je enkel gevestigd in het Brussels gewest, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou. (dus niet via de inschrijflink hiernaast!)

Praktische informatie

Online of UNIZO-kantoor naar keuze
255 EUR excl. btw

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

Nuttig voor jou