Internationaal

Internationale ambities? Zoekt u een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal uw partner! Ontdek hieronder hoe wij u graag verder helpen.

De Belgian Maker Award 2018

UNIZO en DHL Express geloven in de toekomst van de Maakindustrie. Makers die focussen op vernieuwing en aandacht hebben voor nieuwe vormen van economie dragen bij aan de welvaart van België. Bovendien versterken ze onze competitiviteit op het internationale toneel.
Een Maker kan zowel een bedrijf zijn dat industrieel produceert als iemand die ambachtelijk, dus hoofdzakelijk met de hand, producten vervaardigt. Daarom reiken we dit jaar twee Maker Awards; eentje voor het Productiebedrijf van het Jaar, en eentje voor de Hib’ster van Jaar (Handmade In Belgium).

Kandidaat stellen is heel eenvoudig en kan tot en met 26 april 2018 via www.unizo.be/belgianmakeraward. De winnaars in beide categorieën worden verwend met heel wat mooie prijzen zoals een UNIZO-lidmaatschap, een after work party voor de medewerkers, een weekendje weg met een BMW i8 Coupé, consultancy inzake uw e-commerce strategie van DHL Express, heel wat media-aandacht, …

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Lid worden

Wilt u nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim uw netwerk en laat u inspireren door de ervaringen van uw collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijgt u tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op uw deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Exportformaliteiten, Importeren volgens de regels van de kunst e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor u als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. uw concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kunt u terecht met al uw vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden …
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden