Internationaal

Internationale ambities? Zoek je een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal jouw partner! Ontdek hieronder hoe wij je graag verder helpen.

Alle ondernemersinfo over Corona vind je hier.

Mag ik nog naar het buitenland?

Reisadviezen zijn de bevoegdheid van Buitenlandse Zaken. Op dit moment worden alle niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden. Voor meer informatie, raadpleeg deze website en deze website.

 

Activiteiten voor internationaal ondernemen

12 okt 2020

Masterclass China Business

Gent / Cursus / KMOUNIZO Internationaal
Honderd jaar China in 8 sessies
27 okt 2020

Masterclass Exportmanagement

Edegem / Cursus / UNIZO Internationaal
Deze opleiding richt zicht zowel naar ondernemers die kansen zien en willen grijpen op de exportmarkt, als naar meer ervaren exporteurs die hun kennis willen verbreden/verdiepen
08 nov 2020

Ondernemersreis in de Emiraten

Dubai / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
De ondernemersreis waar oud en nieuw harmonieus samengaan en het ondernemerschap in de lift zit! Met bezoek aan de Wereld Expo 2020!
09 nov 2020

Ontdek Wereld Expo 2020 Dubai - ondernemersreis

/ Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Ontdek Wereld Expo 2020 - Ondernemersreis UNIZO West-Vlaanderen in de Emiraten - een regio vol boeiende contrasten - 7 dagen/6 nachten
13 nov 2020

Ontdek Dubai & WereldExpo Abu Dhabi 2020

/ Cursus / KMOUNIZO Internationaal
Hoe wapent een sterke speler zich tegen uitdagingen? Door te innoveren en excelleren. Maar ook door ‘over de muur te kijken’, naar hoe anderen het aanpakken en naar gezamenlijke opportuniteiten.

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Lid worden

Wil je nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim jouw netwerk en laat je inspireren door de ervaringen van je collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijg je tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op je deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Masterclass China Business, Masterclass KMO-management e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor je als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. je concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kan je terecht met al je vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden … via de Ondernemerslijn
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden