Internationaal

Internationale ambities? Zoekt u een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal uw partner! Ontdek hieronder hoe wij u graag verder helpen.

De Brexit nadert met rasse schreden

Doe hier de Brexit Impact Scan

De Brexit nadert met rasse schreden! Al op 29 maart 2019 verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie. En daarom lanceert de FOD Economie vandaag de Brexit Impact Scan. Die Brexit Impact Scan geeft u info en tips op maat om uw bedrijf nú al Brexit proof te maken.
Ook al loopt er een transitieperiode en wordt het Verenigd Koninkrijk tot 31 december 2020 nog behandeld als EU-lid, u kan niet vroeg genoeg beginnen met u voor te bereiden op díe Brexit. Een verwittigd ondernemer is er twee waard!
Dus: doe de scan en maak uw bedrijf vandaag al Brexit proof! Alvast veel succes!

Meer weten over de Brexit? Klik hier.

Activiteiten voor internationaal ondernemen

27 nov 2018

Betreed de Spaanse arena

Gent / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Zaken doen met Spanje

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Lid worden

Wilt u nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim uw netwerk en laat u inspireren door de ervaringen van uw collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijgt u tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op uw deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Exportformaliteiten, Importeren volgens de regels van de kunst e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor u als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. uw concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kunt u terecht met al uw vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden …
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden