Wanneer verschaft een traiteur maaltijden voor verbruik ter plaatse?

Laatste aanpassing: 
08/03/2020

Indien een traiteur zich niet beperkt tot de levering van producten maar ook personeel ter beschikking stelt in de lokalen van zijn klant of in zijn eigen inrichting om de maaltijden te bereiden en op te dienen of om op te ruimen en te reinigen verricht hij een “verkoop voor verbruik ter plaatse”.

Meer over: Btw horeca, Btw-tarieven, Btw, Belastingen

Je ziet meer als UNIZO lid

Deze inhoud is enkel voor UNIZO-leden, of word nu lid.

Op zoek naar meer ondernemersinfo?

UNIZO ondernemerslijn - 0800 20 750Voor andere nuttige ondernemersinfo
raadpleeg hier het UNIZO Kennisnet:
geef je zoekterm in of zoek per thema
of trefwoord in onze databank.

Of contacteer UNIZO Ondernemerslijn voor
een persoonlijk eerstelijns advies of een
nuttig contact.

Ons adviesteam staat voor je klaar!