Je UNIZO-coach licht je onderneming binnen het traject rond bedrijfsoptimalisatie van A tot Z door om zich een totaalbeeld te vormen van jouw businessmodel. Je krijgt concrete tips en tools om je actie- en verbeterpunten aan te pakken. Nu, en in de toekomst.

Zit je met vragen zoals:

 • Hoe organiseer ik mijn administratie en processen?
 • Hoe werf ik klanten of trek ik klanten aan?
 • Hoe vergroot ik mijn omzet en winst?
 • Hoe geef ik mijn marketing een boost en ga ik aan de slag met een Business Model Canvas?
 • Hoe versterk ik mijn online imago en zet ik mijn onderneming online sterker op de kaart?
 • Hoe weet ik of ik genoeg omzet draai om te investeren?

Met de begeleiding Bedrijfsoptimalisatie ontdek je in een één-op-één traject op jouw maat de juiste aanpak voor jouw bedrijf.

Voor wie?

 • Ondernemers die aan de slag willen met concrete actie- en verbeterpunten.
 • Ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe opportuniteiten voor hun zaak of bedrijf.

Wat kan je verwachten?

Je start jouw traject op het moment dat het jou past. We plannen jouw afspraken volgens jouw beschikbaarheid en die van onze coaches. Het volledige begeleidingstraject bestaat uit een intakegesprek, 9 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Nadien ontvang je een eindrapport met actie- en verbeterpunten om zelf verder succesvol te ondernemen. Het traject loopt over enkele weken tot maximaal enkele maanden.

Hoe pakken we dit aan?

 • Tijdens het intakegesprek worden je verwachtingen en noden in kaart gebracht en wordt een traject op maat uitgewerkt.
 • In een drie- à viertal intensieve gesprekken brengt je coach samen met jou diverse actie- en verbeterpunten in kaart, waarna je concrete tips en tools aangereikt krijgt. 
 • Op het einde van het traject, krijgt je een rapport waarmee je zelf nog verder aan de slag kan gaan om zo te komen tot effectieve resultaten. 
 • Nadien volgt er ook nog een opvolggesprek om te kijken waar je als ondernemer staat na het volgen van het traject en wat jouw verdere noden zijn. We verwijzen je op basis daarvan dan ook door naar eventuele vervolgtrajecten, sectorexperten etc.

Wat kost het?

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 255 euro excl. btw.  Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

OPGELET: Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel?

Het deelnametarief dat je in de rechterkolom ziet, geldt enkel voor ondernemers die gevestigd zijn in het Vlaams gewest. Dat komt omdat het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) deze begeleiding subsidieert voor bedrijven in Vlaanderen.

Ben je enkel gevestigd in het Brussels gewest, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou. (dus niet via de inschrijflink hiernaast!)

Praktische informatie

Online of UNIZO-kantoor naar keuze
255 EUR excl. btw

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

Nuttig voor jou