Brexit

Laatste aanpassing: 
27/04/2021

De inwoners van het Verenigd Koninkrijk hebben ervoor gekozen om uit de Europese Unie te stappen. De effectieve uittreding gebeurt niet van de ene dag op de andere. Wat wel vaststaat is dat er zeker gevolgen zullen zijn voor de (handels)relaties met het Verenigd Koninkrijk.

 

E-book Brexit

Welke toelatingen hebben Britten die in België willen werken nodig? Worden er voor werkgevers bepaalde steunmaatregelen voorzien in het kader van de brexit? Is detachering mogelijk? Om jou nog beter te ondersteunen bij de brexit, heeft Liantis tien veelgestelde vragen verzameld en die voor jou beantwoord in een whitepaper. Zo kan jij jouw klanten nog beter van dienst zijn en verlies je geen kostbare tijd aan opzoekingswerk.

Download het E-boek Brexit

 Herbekijk de Facebook Live over het EU - VK akkoord van vrijdag 8 januari 2021

Wat houdt het in & wat betekent voor jou als ondernemer. Tijdens deze sessie zullen antwoorden geboden worden op de meest prangende vragen die naar boven kwamen tijdens de eerste week van de brexit. Zit je met één of meerder vragen rond de brexit? Aarzel dan zeker niet en laat ze ons zo snel mogelijk weten via internationaal@unizo.be, dan laten wij deze zeker aan bod komen.

Getroffen door de brexit, vraag je steun aan: de bijzondere exportsteun via FIT of de veerkacht subsdie via VLAIO

Hier vind je de presentatie van het webinar van 16 februari over KMO-groeisubsidie en Brexit veerkrachtsubsidie.

Publicatie met 10 veelgestelde vragen aan accoutants en belastingadviseurs

 

 

Flanders Investment & Trade (FIT), het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen. Ze adviseren en ondersteunen Vlaamse bedrijven die exporteren of internationaliseren, brengen aankopers in contact met Vlaamse producenten én ze helpen bedrijven met hun investeringsproject in Vlaanderen.

Meer over: Brexit, Internationaal, Export

Op zoek naar meer ondernemersinfo?

Voor andere nuttige ondernemersinfo
raadpleeg hier het UNIZO Kennisnet:
geef je zoekterm in of zoek per thema
of trefwoord in onze databank.

Of contacteer UNIZO Ondernemerslijn voor
een persoonlijk eerstelijns advies of een
nuttig contact.

Ons adviesteam staat voor je klaar!