Nieuws

Ons ETAB-team brengt jouw hr-beleid op topniveau

Wist je dat we bij UNIZO over een uniek hr-project hebben geschreven, met de steun van Europa WSE, dat jou als werkgever op het lijf is geschreven? Elk Talent Aan Boord, of kortweg ETAB, staat voor een traject dat start bij een online hr-scan om de situatie in jouw bedrijf te analyseren. Vervolgens krijg je het persoonlijk bezoek met advies van ons team hr-adviseurs (foto). We inspireren je daarnaast ook met checklists, podcasts, testimonials.

Vertel mij alles over ETAB

Met het project ‘Elk Talent Aan Boord’ bieden wij jou een passend antwoord op al jouw (toekomstige) hr-uitdagingen.

Yvoon Dekens, HR-coördinator Elk Talent Aan Boord

Stevig kmo-management-aanbod

Sta je aan het roer van een ambitieuze kmo, al dan niet in volle groei? Word je geconfronteerd met specifieke vragen, die met de evolutie en innovatie binnen je kmo te maken hebben? Dan is ons uitgebreide aanbod voor kmo-managers er voor jou.

Vertel me alles over het kmo-management-aanbod

Aanbod voor groei)kmo's
Aanbod voor groei)kmo's
Aanbod voor groei)kmo's
Aanbod voor groei)kmo's

Liantis biedt jou een 360° HR-service

Onze dienstengroep Liantis is jouw ideale compagnon de route voor al je personeelszaken. Of het nu gaat om je algemene personeelsopvolging, je verloningsbeleid, afwezigheidscontrole, welzijn op het werk... Liantis heeft voor jou het gepaste aanbod, zodat jij zorgeloos kan ondernemen. Liantis en UNIZO delen dezelfde roots. Daardoor heeft Liantis, meer dan welke HR-dienstverlener ook, voeling met jouw specifieke noden als kmo-bedrijfsleider.

Naar de website van Liantis

Liantis
Liantis
Liantis
Liantis