Wat is de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO)?

Vervolledig je lidmaatschap om het volledig potentieel van jouw UNIZO account te ontgrendelen!

Bekijk jouw lopend ledenvoordeel, je UNIZO producten, persoonlijke contacten, handige tools en aan welke organisaties je gelinkt bent.

Ik wil lid worden

Meld je aan

De KBO is een gegevensbank aangemaakt en in beheer ... De rest van de inhoud op deze pagina is afgeschermd voor leden of ingelogde gebruikers. Als UNIZO-lid heb je unieke voordelen op onze website, waardoor je een exclusieve toegang hebt tot waardevolle informatie en middelen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

Neem de tijd om je lopende ledenvoordelen grondig te bekijken en ontdek de privileges die je geniet als UNIZO-lid. Dit inzicht kan van onschatbare waarde zijn voor jouw onderneming en helpt je om het maximale uit je lidmaatschap te halen. Verken ook de diverse UNIZO producten die voor jou beschikbaar zijn en begrijp hoe deze jouw zakelijke doelen kunnen ondersteunen.

Je persoonlijke contacten binnen het UNIZO-netwerk zijn waardevol; bekijk welke connecties je hebt opgebouwd en overweeg hoe je deze relaties verder kunt versterken. Het delen van ervaringen en inzichten met andere ondernemers kan leiden tot waardevolle kansen en synergieën. Maak daarnaast gebruik van de handige tools die UNIZO aanbiedt om je onderneming efficiënter te beheren en beter in te spelen op uitdagingen.

Het is ook essentieel om bewust te zijn van de organisaties waarmee je gelinkt bent. Begrijp de samenwerkingsverbanden en partnerschappen die UNIZO heeft, en overweeg hoe deze connecties kunnen bijdragen aan jouw zakelijke groei. Door betrokken te zijn bij de bredere zakelijke gemeenschap, haal je het meeste uit je UNIZO lidmaatschap.

 

Bent u ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen als kleinhandelaar?

Een onderneming die enkel een inschrijving heeft als groothandelaar kan geen verkoop organiseren die zich richt op consumenten – eindverbruikers. Dit geldt ook voor pop-ups. U moet dus een inschrijving hebben in de kruispuntbank als kleinhandelaar wanneer de pop-up langer open is dan 30 dagen of indien of als de activiteit minder lang is maar zich regelmatig herhaalt. De verkoopruimte moet ook passend ingericht zijn voor kleinhandel.

U kan in principe enkel verkopen op de locatie waarvoor u ingeschreven bent (en dus niet elke week op een andere locatie verkopen). De enige uitzondering hierop is de situatie van leurhandel. In dat geval is een leurkaart vereist.

Fout opgemerkt? Laatst gewijzigd: 31/10/2023

Tools

Ondernemingsnummer opzoeken

Verifieer hier gratis een ondernemingsnummer naar wens. Je kan zoeken op naam, adres of op het nummer zelf. Met de hulp van partner GraydonCreditsafe.

Ga naar de tool

Nuttig voor jou