Begeleiding BEDRIJFSOPTIMALISATIE

bedrijfsoptimalisatie

Een gedetailleerde scan van jouw onderneming. Ga aan de slag met de actie- en verbeterpunten. 1 intake, 9 adviesuren en 1 opvolggesprek. Duurtijd: max. 6 maanden. Prijs: 230 euro (excl btw).Wil je je onderneming eens onder de loep nemen en ben je op zoek naar operationele quickwins? Dan is dit de coaching die jij zoekt! Je UNIZO-coach licht je onderneming van A tot Z door om zich een totaalbeeld te vormen van jouw businessmodel. Je krijgt concrete tips en tools om je actie- en verbeterpunten aan te pakken. Nu, en in de toekomst.

Je coach is altijd bereikbaar voor opvolging, bijsturing en feedback. En hij gaat op zoek naar wat jij nodig hebt om van jouw onderneming een blijvend succes te maken.

Interesse? Schrijf je hier in!

Wat mag je verwachten?

Zit je met vragen zoals:

  • Hoe organiseer ik mijn administratie en processen?
  • Hoe werf ik klanten of trek ik klanten aan?
  • Hoe vergroot ik mijn omzet en winst?
  • Hoe geef ik mijn marketing een boost en ga ik aan de slag met een Business Model Canvas?
  • Hoe weet ik of ik genoeg omzet draai om te investeren?

Via het allroundbegeleidingstraject Bedrijfsoptimalisatie ontdek je de juiste aanpak voor jouw bedrijf. Je start met je coaching op het moment dat het jou past. Het  volledige  begeleidingstraject  bestaat uit een intakegesprek, 9 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Dit  over  een  maximale doorlooptijd van 6 maanden. Nadien ontvang je een eindrapport met actie-en verbeterpunten om zelf verder succesvol te ondernemen.

Wat kost het?

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 230 euro excl. btw.  Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Wij kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

UNIZO Bedrijfsoptimalisatie Testimonial

Debora Bielen leerde dankzij UNIZO prioriteiten stellen

Debora Bielen blijft als interieurarchitecte met beide voeten op de grond staan. De opdrachten stromen binnen. Maar hoe bolwerkt ze die op haar eentje? Breidt ze haar team uit of gaat ze in zee met freelancers? UNIZO to the rescue! 

Lees de volledige getuigenis Meer tips & testimonials

DOE DE TOEKOMSTSCAN

Je bent vandaag (nog) niet (helemaal) vertrouwd met de trends die de toekomst van jouw onderneming kunnen bepalen? En je weet nog niet waar nieuwe opportuniteiten liggen voor jouw onderneming? In onze toekomstscan kan jij aangeven welke je al toepast en waar eventuele opportuniteiten liggen. Ontvang nadien een rapport op maat.

Hoe toekomstgericht is jouw bedrijf?

Download onze folder Bedrijfsoptimalisatie

Alle informatie nog eens beknopt en gestructureerd in één handige folder? Dat kan! 

Download de folder

  • Contact

    Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het best bij je ondernemingsnoden van vandaag past? Kom langs in één van onze UNIZO-kantoren of contacteer onze Ondernemerslijn
    02 21 22 678