Begeleiding STARTEN

starten

  Bouw aan jouw ondernemings- en financieel plan. Ontvang een adviesrapport over de haalbaarheid van jouw idee. 3 contact- en 2 samenwerkmomenten, 1 opvolggesprek. Duurtijd: max. 6 maanden. Prijs: 175 euro (incl btw)Je wilt graag een eigen onderneming opstarten, maar … zit de wereld wel op jouw producten of diensten te wachten? Kun je daarvan leven? Durf je de sprong van bij- naar hoofdberoep te wagen? En wat als je een onderneming wilt overnemen?

  Allemaal vragen waarmee je worstelt. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Een deskundige UNIZO-coach helpt je antwoorden te vinden op al je vragen tijdens de begeleiding Starten.

  Op het einde van de rit weet je of je idee haalbaar is. Bovendien zorgt deze goede voorbereiding voor hogere slaagkansen. Waar wacht je nog op?

  Interesse? Schrijf je hier in!

  Hoe verloopt het traject Starten?

  De begeleiding Starten telt drie contactmomenten met je coach en twee interactieve samenwerkmomenten.

  • Na de intake krijg je van je coach de nodige tools en tips om een sterk ondernemingsplan uit te schrijven. Het eerste (online) samenwerkmoment helpt je daarbij een handje.
  • Daarna volgt het financieel plan waarbij het tweede (online) samenwerkmoment jouw leidraad is.
  • Tijdens de gesprekken daagt de coach je uit om je plan tot in detail te verfijnen. Zo til je het telkens naar een hoger niveau.
  • De coach onderzoekt de haalbaarheid van je plan. Je krijgt daarvan een gedetailleerd adviesrapport vol praktische tips.
  • Heb je nadien nog praktische vragen over de opstart van je onderneming? Dan helpt de coach je om de volgende stappen te nemen.
  • Na de start van je onderneming kun je ook nog altijd bij je coach terecht. Want als prille starter is sparren met een deskundige belangrijk. Heb je nog nood aan advies? Dan helpt de coach jou graag op weg. Zo gaan jullie samen voor duurzaam ondernemen.

  Zo, nu heb je alle successleutels in handen om met je onderneming een vliegende start te nemen.

  Praktisch

  • Je vat het traject aan wanneer jij er klaar voor bent.
  • Reken voor de volledige afronding op minimaal twee en maximaal zes maanden.
  • De begeleidinsgesprekken kunnen zowel doorgaan in onze UNIZO-kantoren als via de digitale weg. Je stemt dit samen met je coach af. 

  Nog enkele voorwaarden

  • Je bent minstens 18 jaar.
  • Je wilt starten met een nieuwe onderneming, overschakelen van bij- naar hoofdberoep of als ondernemer een nieuw idee lanceren.
  • Je (toekomstige) onderneming ligt in het Vlaams of Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 175 euro inclusief btw.  Elke (startende) ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches en deskundigen. Een mooie kans!

  Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

  Schrijf je hier in!

  Tip!

  Volg nu al de infosessie ‘Starten als zelfstandig ondernemer’ en kom alles te weten over de opstart van een eigen onderneming: de ideale voorbereiding voor de begeleiding Starten. Je kunt de sessie zowel digitaal als fysiek volgen.

  Bekijk onze e-kalender

  Testimonial

  "Het traject Starten gaf me net het zetje dat ik nodig had"

  Rukhsana Zubair wil mensen van allerlei culturele pluimage bij elkaar brengen. Aan haar babbel zal het niet liggen. Maar ze mist commercieel inzicht. Kan ze haar ideeën omzetten in een verdienmodel? De begeleiding Starten schept orde in de chaos.  

  Lees de volledige getuigenis 

  Meer tips & testimonials

  Download onze folder Starten

  Alle informatie nog eens beknopt en gestructureerd in één handige folder? Dat kan! 

  Download

  • Contact

   Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het best bij je ondernemingsnoden van vandaag past? Kom langs in één van onze UNIZO-kantoren of contacteer onze Ondernemerslijn
   02 21 22 678